Δε πάει ο νους σας πόσες φορές έχει συλληφθεί η Ελένη Λουκά
Society

Δε πάει ο νους σας πόσες φορές έχει συλληφθεί η Ελένη Λουκά

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει ξαφνικά να «πετάγεται» μπροστά στις κάμερες και να προκαλεί πανικό με τις δηλώσεις της.

Η Eλένη Λουκά μιλά στο Πρώτο Θέμα και αποκαλύπτει πόσες φορές έχει συλληφθεί στην προσπάθεια της να «σώσει» τη χώρα!

«Οπως βλέπετε, αγωνίζομαι για τη σωτηρία της χώρας και έχω φτάσει αισίως στις 79 συλλήψεις, σε πολλές από τις οποίες, έχω υποστεί και βαριά σωματική κακοποίηση. Είμαι ο νέος Ελευθέριος Βενιζέλος και θέλω να ελευθερώσω την Ελλάδα! Η κατάσταση είναι τραγική και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι η χώρα είναι σκλαβωμένη στους Γερμανούς στους Γάλλους και στους Αμερικανούς. Σήμερα που μιλάμε έχουμε γερμανική κατοχική κυβέρνηση και βρισκόμαστε σε πόλεμο. Η Μέρκελ είναι η γυναίκα Χίτλερ αλλά θα τη νικήσουμε με τη βοήθεια του θεού κι αυτή τη νίκη θα τη ζήσουμε! Τώρα θα γίνει. Έρχεται η οργή του θεού, σεισμοί και πόλεμος μεγάλος. Εγώ πιστεύω ότι πηγαίνουμε σε άτακτη χρεοκοπία και σε επιστροφή στη δραχμή, δηλαδή στη σωτηρία μας.

Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα διαλυθεί γιατί είναι του διαβόλου. Στους ξένους δεν χρωστάμε τίποτα γιατί μας έκλεψαν τα πάντα: το χρυσό, τα αγάλματα, τη γη μας, τον πλούτο μας. Ο θεός μου είπε «θα σε κάνω βασίλισσα». Εγώ πιστεύω ότι με τη βοήθεια Του μπορεί να είμαι και η επόμενη πρωθυπουργός γιατί το 2004 είχα δει ένα όραμα το οποίο για την ώρα δεν μπορώ να σας πω. Ο Θεός άλλωστε με έχει ήδη κάνει παγκόσμια προσωπικότητα. Έγινα θέμα στο CΝΝ, στο Sky News και στο Bloomberg και κατάφερα να περάσω παντού το μήνυμα της παγκόσμιας ορθοδοξίας», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved