Τέλη κυκλοφορίας 2018 - gsis.gr: Πώς θα κάνετε την εκτύπωση από το TAXISnet (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Society

Τέλη κυκλοφορίας 2018 - gsis.gr: Πώς θα κάνετε την εκτύπωση από το TAXISnet (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Εντός της εβδομάδας αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας του 2018, τα οποία δεν θα έχουν καμία αλλαγή σε σχέση με τα φετινά, καθώς οι συζητήσεις του υπουργείου Οικονομικών με τους εκπροσώπους των Θεσμών δεν κατέληξαν σε συμφωνία για το νέο πλαίσιο φορολόγησης.

 

Αλλαγές δεν θα γίνουν ούτε στα τέλη κυκλοφορίας των πολυτέκνων, ούτε στα τέλη των παλαιών Ι.Χ. μεσαίου και μεγάλου κυβισμού, για τα οποία είχαν προαναγγελθεί πριν από λίγους μήνες κάποιες μειώσεις.
Τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν περίπου 5,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων κυμαίνονται από 22 έως 1.380 ευρώ για όλα τα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι 31-10-2010, ενώ για όσα Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα ή Ε.Ε. από την 1η-11-2010 και μετά, τα ποσά των τελών υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές διοξειδίου το άνθρακα ανά χιλιόμετρο και κυμαίνονται από 0,9 έως 3,72 ευρώ ανά γραμμάριο εκπεμπόμενου διοξειδίου του άνθρακα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved