Φρίκη στην Κω: Κομμωτής κατηγορείται ότι ασελγούσε στις ανιψιές και τις ανήλικες εγγονές του
Society

Φρίκη στην Κω: Κομμωτής κατηγορείται ότι ασελγούσε στις ανιψιές και τις ανήλικες εγγονές του

Σοκάρει το πανελλήνιο η υπόθεση παιδεραστίας με «πρωταγωνιστή» έναν 65χρονο κομμωτή - Φέρεται να ασελγούσε σε βάρος των ανιψιών του και των εγγονιών του - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών, θα καθίσει την 15η Μαΐου 2017, ένας 65χρονος κομμωτής από την Κω.

Ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών αλλά και από μια 18χρονη, σήμερα, συγγενή του για εξακολουθητική ασέλγεια.

Η 32χρονη ανιψιά του 65χρονου ισχυρίστηκε ενώπιον αστυνομικών, ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, αδελφή της συζύγου από δεύτερο γάμο του καταγγελλόμενου, είχαν ενδείξεις, ότι θώπευε τα δύο ανήλικα παιδιά και για το λόγο αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα παιδιά, σε ανύποπτο χρόνο και συγκεκριμένα καθώς έκαναν μπάνιο είχαν πει στη γιαγιά τους ότι τα χάιδευε ο κατηγορούμενος, ενώ το ίδιο είχαν πει και στη μητέρα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved