Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Προσοχή σήμερα - Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα
Society

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Προσοχή σήμερα - Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Καιρός – Καταιγίδες, σκόνη από την Αφρική και θυελλώδεις άνεμοι θα «ντύσουν» τον σημερινό καιρό – Πού και πότε θα εκδηλωθούν τα φαινόμενα – Νέο έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ – Οι καιρικές συνθήκες τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι καιρό θα έχουμε την Κυριακή του Πάσχα.

Άστατος αναμένεται σήμερα, Κυριακή των Βαΐων (01/04/2018) ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες και η σκόνη από την Αφρική. Παράλληλα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με έκτακτο δελτίο προειδοποιεί για θυελλώδεις ανέμους. Ωστόσο, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο, με τον υδράργυρο θα φτάνει ακόμα και τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, για σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια και ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 08 και 22 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη με βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved