Κερδίστε 3 σετ περιποίησης σώματος της σειράς Γαλάτεια από τη Fresh Line
Inside Stories

Κερδίστε 3 σετ περιποίησης σώματος της σειράς Γαλάτεια από τη Fresh Line

Αυτό το καλοκαίρι, κάνει την πρώτη εμφάνισή της η νέα σειρά περιποίησης σώματος Γαλάτεια και το Gossip-tv.gr, σε συνεργασία με τη Fresh Line χαρίζουν σε 3 τυχερές αναγνώστριες από ένα σετ περιποίησης σώματος με 4 προϊόντα της σειράς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί!

Όλα τα προϊόντα της σειράς Γαλάτεια είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο που αποκαθιστούν την ελαστικότητα και αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας & αλθαίας περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ πληθώρα αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών ενισχύουν την άμυνα και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Αφρόλουτρο Γαλάτεια
Λεπτόρρευστο αφρόλουτρο με υπέροχο άρωμα εξωτικής καρύδας & αμύγδαλου που θα απογειώσει τις αισθήσεις! Περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και λάδι ηλίανθου που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ ήπιοι αφριστικοί παράγοντες την καθαρίζουν απαλά. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικής αλόης και προβιταμίνη Β5 για επιπλέον ενυδάτωση και θρέψη, αλλά και ένα σύμπλεγμα βιταμινών για αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Γαλάκτωμα Σώματος Γαλάτεια
Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αφήνει ένα απολαυστικό άρωμα εξωτικής καρύδας και αμύγδαλου στην επιδερμίδα! Περιέχει πλούσια ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, λάδι ηλίανθου και αβοκάντο, που θρέφουν και περιποιούνται φυσικά το δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, γνωστό για την έντονη διεισδυτική του ικανότητα και την αντιοξειδωτική του ιδιότητα. Το εκχύλισμα αλθαίας προσφέρει καταπράυνση αντιφλεγμονώδη δράση. Η βανίλια προσθέτει μία γλυκιά ζεστή νότα στο άρωμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Body Splash Γαλάτεια
Δροσιστικό, τονωτικό splash σώματος με εξωτικό άρωμα καρύδας και αμύγδαλου που αναζωογονεί και ενυδατώνει το σώμα. Το βιολογικό λάδι καρύδας προσφέρει ελαστικότητα και αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνη Ε και Β βελτιώνουν την υφή του. Με εκχύλισμα αλόης και αλθαίας για καταπράυνση και προστασία. Με φυσική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο.

Λάδι Σώματος για μασάζ Γαλάτεια
Πλούσιο ενυδατικό λάδι σώματος με θρεπτικές ιδιότητες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα το ξηρό και αφυδατωμένο. Το βιολογικό λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το λάδι ηλίανθου προσδίδουν εξαιρετική ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό. Προσφέρει άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα αποκαθιστώντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού του δέρματος. Περιέχει φυσικούς εστέρες και είναι ιδανικό για αφυδατωμένα σημεία όπως γάμπες, αγκώνες και φτέρνες, για απαλή, μεταξένια αίσθηση.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και καλή επιτυχία!

{iframe}http://www1.bbend.com/facebookapp/contest_frame_reg?itemid=333075&url=gossip-tv.gr|579|1750{/iframe}

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved