Η πιο γλυκιά ασπίδα σε καρκίνο και διαβήτη
Inside Stories

Η πιο γλυκιά ασπίδα σε καρκίνο και διαβήτη

Έρευνες έχουν επιβεβαιώσει ότι η μαύρη σοκολάτα είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες με τη σειρά τους εξασθενούν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τη μαύρη σοκολάτα, η σοκολάτα γάλακτος περιέχει μικρό ποσοστό από τον αρχικό καρπό του κακάο, καθώς, κατά κανόνα, αραιώνεται κατά την παρασκευή της με στερεά γάλακτος, ζάχαρη και κρέμα.
Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερο κακάο περιέχει μια σοκολάτα, τόσες περισσότερες φλαβονόλες έχει και τόσο καλύτερη είναι για την υγεία σας.
Το πόσο καλή ακριβώς, μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας, διαβάζοντας παρακάτω για τον μοναδικό τρόπο που καταπολεμάει 4 πολύ σοβαρές ασθένειες.
Κακάο και καρκίνος
Το πενταμερές, μια ένωση που βρίσκεται στο κακάο, έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλει στον περιορισμό της εξάπλωσης των καρκινικών κυττάρων σε όλο το σώμα. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Molecular Cancer Therapeutics έδειξε ότι μειώθηκε η εξάπλωση καρκινικών κυττάρων του μαστού σε ασθενείς που ακολούθησαν αγωγή με πενταμερές. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved