iPhone 6s: Ανάρπαστα και στην Ελλάδα τα νέα τηλέφωνα της Apple!
Inside Stories

iPhone 6s: Ανάρπαστα και στην Ελλάδα τα νέα τηλέφωνα της Apple!

Ξεκινά σήμερα (9 Οκτωβρίου) η διάθεση και στην Ελλάδα η διάθεση των νέων iPhone 6s και iPhone 6sPlus με τις τιμές να κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, κάτι που δεν δείχνει να έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην υπάρχουσα ζήτηση με βάση τις προπαραγγελίες που υπάρχουν.

Του Δημήτρη Μαλλά
Για το πρώτο «κύμα» διάθεσης στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσουν περίπου 10.000 iPhone 6s και 6sPlus, τα οποία, όμως, σύντομα αναμένεται να εξαντληθούν, δεδομένου ότι οι προπαραγγελίες εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έφθασαν στις 6.000 συσκευές.
Με δεδομένο ότι ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός συσκευών χρησιμοποιείται για την επίδειξη των προϊόντων στα καταστήματα και για προωθητικές ενέργειες, είναι μάλλον βέβαιο ότι οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν κάνει προπαραγγελία, μάλλον θα δυσκολευτούν να βρουν το μοντέλο που τους ενδιαφέρει.
Οι τιμές κινούνται σε επίπεδα περίπου 50 ευρώ υψηλότερα σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και ξεκινούν από τα 789 ευρώ (χωρίς επιδότηση συμβολαίου). Αυτή είναι η τιμή για το iPhone 6s (με την οθόνη των 4,7 ιντσών) με αποθηκευτικό χώρο 16 Gb. Για την έκδοση του iPhone 6s με 64 GB, η τιμή ανεβαίνει στα 899 ευρώ, ενώ η έκδοση με 128 GB είναι στα 999 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved