Ας ανακαλύψουμε μαζί ένα μυστηριώδες SCANDALO!
Inside Stories

Ας ανακαλύψουμε μαζί ένα μυστηριώδες SCANDALO!

Τι κάνει η Νικολέτα Ράλλη πρωί – πρωί σε ένα παγκάκι?

Ας ανακαλύψουμε μαζί ένα μυστηριώδες SCANDALO!

Ήταν ένα καυτό καλοκαιρινό πρωινό του Ιούνη. Τα τζιτζίκια είχαν αρχίσει το τραγούδι από αρκετά νωρίς. Ύπνο δεν είχα ρίξει όλο το βράδυ. Λίγο το τελευταίο επεισόδιο Game of thrones και πολύ τα περίεργα νέα που διάβασα το προηγούμενο βράδυ...

Ποια ήταν αυτά? Ένας από τους πιο αγαπημένους μου pastry, είχε εξαφανιστεί! Τα ίχνη του είχαν χαθεί μυστηριωδώς, ενώ το μόνο αποδεικτικό στοιχείο ήταν το οπτικό υλικό της κάμερας ασφάλειας, δείχνοντας μια αντρική (μάλλον) φιγούρα. Τι είχε συμβεί; Ποιος τόλμησε να δημιουργήσει αυτό το σκάνδαλο και ίσως να είχε απαγάγει, τον άνθρωπο που είχε βάλει την υψηλή ζαχαροπλαστική στα αγαπημένα μας SCANDAL;

Μήπως είχε ανακαλύψει ακόμα μια εκλεπτυσμένη, μυστική συνταγή και κάποιος δεν ήθελε να διαρρεύσει αυτό; Τι θα απογίνουμε εμείς, μεγάλοι και μικροί που κάθε χρόνο μετράμε μπάνια και παγωτά; Όσο και να βασανιζόμουν δεν μπορούσα να βρω καμία απάντηση. Είπα να σηκωθώ, από το «χτυπημένο» από τους εφιάλτες κρεβάτι μου, να ετοιμαστώ και να ορμίσω σε κοντινό περίπτερο και να απολαύσω το αγαπημένο μου Scandal Chocolate Cake στο ήρεμο παγκάκι της γειτονιάς μου! Η απόλυτη αρμονία ήχων και γεύσεων!!!

image1
image2


Αμέσως μετά έχοντας εμπνευστεί από το λατρεμένο μου SCANDAL, επέστρεψα στο σπίτι, άνοιξα τον Η/Υ μου, να ρίξω μια ματιά στις τελευταίες εξελίξεις και έμεινα παγωτό!!! Ο Στέλιος Παρλιάρος, είχε βρεθεί. Δυστυχώς όμως όχι με τον τρόπο που θα το θέλαμε όλοι. Ο σεφ ζαχαροπλαστικής, βρέθηκε παγιδευμένος στο εργαστήριό του και παρά τις φήμες περί απαγωγής, το μόνο που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να τον βοηθήσουμε να αποδράσει. Πώς; Ε, δεν θα σας τα πω όλα εγώ :-)

image3


Με μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα του Scandal στο Facebook, λύστε το μυστήριο και διεκδικήστε μοναδικά δώρα από το Scandal!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved