Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Κερκυραϊκής φιλοξενίας και της μεσογειακής κουζίνας
Inside Stories

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Κερκυραϊκής φιλοξενίας και της μεσογειακής κουζίνας

Την ώρα που το αεροπλάνο αρχίζει να προσγείωνεται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, κράτησα την ανάσα μου για λίγα δευτερόλεπτα από την ομορφιά του τοπίου

το αρμονικό δέσιμο της θάλασσας του Ιονίου με την πυκνή βλάστηση. Το μάτι συνέχισε να χάνεται κατά την διάρκεια της διαδρομής προς το ξενοδοχείο Kontolaki Bay Resort & Spa από τα έντονα στοιχεία της αρχιτεκτονικής των Ενετών που παραμένουν ακόμα ζωντανά ενώ παράλληλα σκεφτόμουν ότι ίσως ο Δον Δημητράκης να μας περιμένει εκεί για να μας καλοσωρίσει με ένα κομμάτι συκομαϊδα.

Ένα ταξίδι γευσιγνωσίας ήταν η αφορμή για να γνωρίσω μία άλλη πλευρά του αγαπημένου αυτού προορισμού... την πλευρά της Κερκυραϊκής Φιλοξενίας, της φιλοξενίας που σε κάνει να αισθάνεσαι γηγενής, να αισθάνεσαι ότι θα μπορούσες απλά να ζήσεις εκεί για να ξεκινάς την μέρα σου με μία βουτιά στο Imabari Seaside Lounge Bar & Resto, το meeting point της πόλης που βρίσκεται στο Φαληράκι, απολαμβάνοντας μία σπιτική λεμονάδα και κερκυραϊκό γιαούρτι με κουμκουάτ και ξηρούς καρπούς με θέα το Παλιό Φρουριο της Κέρκυρας ή το μεσημέρι ένα σουβλάκι χταπόδι με σαλάδο της κερκυραϊκής εταιρείας CO.ME.CO. με μία παγωμένη Contessa IPA Corfu Beer . Το απόγευμα να χάνεσαι στα καντούνια και να κλείνει η μέρα με ένα γευστικά άψογο δείπνο στο Pomo d’ Oro στην πλατεία Σκαραμαγκά επιλέγοντας από το ιδιαίτερο μενού ένα φιλέτο μοσχαρίσιο άρωμα με μούς από συκωτάκια κοτόπουλο, τρούφα,λιαστή τομάτα,καβουρδισμένο φουντούκι σε πουρέ πατάτας συνδυάζοντάς το με ένα κρασία από την εξαιρετική κάβα που διαθέτει το μαγαζί.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved