Προσοχή – Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα – Πότε και πού θα «χτυπήσουν»
Inside Stories

Προσοχή – Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα – Πότε και πού θα «χτυπήσουν»

Ξεχάστε το καλοκαίρι... Αλλάζει το σκηνικό του καιρού – Έρχονται έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Πότε και πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει αύριο, Πέμπτη και φέρνει μαζί έντονα καιρικά φαινόμενα. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα.
AdTech Ad
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα αυξηθούν με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved