Κακοκαιρία: Ολονύχτιες προσπάθειες απεγκλωβισμού οδηγών στην Αθηνών-Πατρών
Inside Stories

Κακοκαιρία: Ολονύχτιες προσπάθειες απεγκλωβισμού οδηγών στην Αθηνών-Πατρών

Ολονύχτια μάχη έδωσαν εκχιονιστικά, πυροσβεστική και τοπικές Αρχές για τον απεγκλωβισμό μεγάλου αριθμού οχημάτων που βρίσκονται ακινητοποιημένα στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Αιγίου και Καλαβρύτων, εξαιτίας του χιονιού και του παγετού.

Περίπου 55 πυροσβέστες βρέθηκαν στα σημεία που είχαν ακινητοποιηθεί τα αυτοκίνητα και μετακίνησαν όσους ήθελαν να απομακρυνθούν. Επίσης οι πυροσβέστες φρόντισαν να μετακινηθούν σε ασφαλές σημείο οι επιβάτες τριών λεωφορείων.

Όπως τόνισε ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, μιλώντας στο Αθηναϊκό πρακτορείο, «ανοίξαμε και ένα σχολείο στο Διακοπτό, ώστε να προσφέρουμε τα απαραίτητα σε όσους οδηγούς και επιβάτες το επιθυμούν».

Παράλληλα, τα εκχιονιστικά μηχανήματα της «Ολυμπίας Οδού» επιχειρούσαν να καθαρίσουν τον δρόμο, ενώ τα μηχανήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προσπαθούσαν να κρατήσουν ανοικτή την παλαιά εθνική οδό, όπου έχει διοχετευθεί η κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό σταδιακά αποκαταστάθηκε στη διάρκεια της νύχτας, όμως δεν συνέβη το ίδιο και στο τμήμα από Αίγιο προς Αθήνα, όπου είχαν διπλώσει νταλίκες και η λειτουργία άργησε να αποκατασταθεί στοιχειωδώς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved