Χάστε κιλά εύκολα και υγιεινά με τη Flexitarian Diet!
Inside Stories

Χάστε κιλά εύκολα και υγιεινά με τη Flexitarian Diet!

Μια δίαιτα εξαιρετικά υγιεινή που βασίζεται στην κατανάλωση φυτικών προϊόντων θα σας βοηθήσει να μειώσετε το βάρος σας χωρίς ο οργανισμός σας να στερηθεί πολύτιμα θρεπτικά συστατικά!

Η Flexitarian Diet είναι μια «ευέλικτη χορτοφαγική» δίαιτα –η ονομασία της προκύπτει από τις λέξεις flexible και‎ vegetarian– ιδανική για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα οφέλη της χορτοφαγίας χωρίς να απαρνηθούν τα ζωικά προϊόντα.

Στην πρόσφατη αξιολόγηση του πρακτορείου U.S. News & World Report η συγκεκριμένη δίαιτα κέρδισε τη 2η θέση (μετά τη μεσογειακή διατροφή) στη λίστα «Καλύτερες Φυτοφαγικές Δίαιτες για το 2017», την 4η θέση στη γενική κατάταξη «Καλύτερες Δίαιτες για το 2017», την 4η θέση στη λίστα «Δίαιτες Φιλικές προς Διαβητικούς για το 2017» και επίσης βρέθηκε μέσα στις κορυφαίες 10 (από τις 38 συνολικά) καλύτερες δίαιτες για απώλεια βάρους, για υγιεινή διατροφή, για γρήγορη απώλεια βάρους και για καλή καρδιαγγειακή υγεία. Επίσης, η Flexitarian Diet χαρακτηρίζεται ως αρκετά εύκολη, όπως αποδεικνύει η υψηλή θέση (5η) που πήρε στη λίστα «Εύκολες Δίαιτες για το 2017».

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved