Τα blockbuster που αξίζει να παρακολουθήσουμε φέτος στη μικρή οθόνη
Hollywood

Τα blockbuster που αξίζει να παρακολουθήσουμε φέτος στη μικρή οθόνη

Ποια ήταν τα καλύτερα χαρτιά του Hollywood; Ποιες είναι οι ταινίες που «έσπασαν ταμία» και κατάφεραν να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες στις κινηματογραφικές αίθουσες; Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, υπήρχαν παραγωγές που ξεχώρισαν στην αμερικανική κινηματογραφική βιομηχανία...

Ας ξεκινήσουμε με το Χ-Men: Apocalypse, την ταινία που ήταν υποψήφια για έξι βραβεία! Ο ομώνυμος μεταλλαγμένος ήρωας θα σε συγκλονίσει, όπως άλλωστε και η ερμηνεία του Oscar Isaac. Η περιπέτεια για την εκκαθάριση του ανθρώπινου γένους και το πολύ ιδιαίτερο σύμπαν των X-Men δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να σε απογοητεύσουν!


Μετά από μία ταινία σαν την παραπάνω, δεν θα μπορούσα να σου προτείνω τίποτα λιγότερο από το Jurassic World. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία η τέταρτη μεγαλύτερη –εισπρακτικά- ταινία όλων των εποχών παγκοσμίως. Απέφευγα να τη δω, μέχρι να με πείσουν οι φίλοι μου. Οι δεινόσαυροι, τα οπτικά εφέ, οι γρήγορες σκηνές και η μουσική της θα σε καθηλώσουν στον καναπέ... Αν δεν είσαι αρκετά γρήγορη και δεν προλάβεις να πιάσεις τις λεπτομερείς, μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα Rewind της Νοva! Κάνε πίσω και δες ό,τι έχασες ή απόλαυσε ξανά και ξανά τις αγαπημένες σου σκηνές.


Συνεχίζουμε με Ghostbusters, την ταινία που είναι υποψήφια για 16 βραβεία! Αποκλείεται να μην είχες αγαπήσει τη σειρά με τη διάσημη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων από την τηλεόραση ή την πρεμιέρα της στη μεγάλη οθόνη το 1984. Η τελευταία της εκδοχή, όμως, θα σε εκπλήξει! Και αυτό γιατί η έρχεται με ανανεωμένο γυναικείο καστ που περιλαμβάνει τη Melissa McCarthy και την παρέα της που εξολοθρεύουν όλα τα φαντάσματα που συναντούν στο δρόμο τους!


Για το τέλος άφησα την καλύτερη πρόταση, σε περίπτωση που θέλεις να περάσεις την Παρασκευή χαλαρά στο σπίτι με τους φίλους σου. Fifty Shades of Grey . Η προβολή ξεκινάει με τους αγαπημένους σου Ντακότα Τζόνσον και Τζέιμι Ντόρναν ή αλλιώς Αναστάζια Στιλ και Κρίστιαν Γκρέι! Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες με πολλές φαντασιώσεις, αλλά και ρομαντικές και ερωτικές σκηνές. Πάτα Pause για να σχολιάσετε με την ησυχία σας και να διηγηθείτε τις δικές σας ρομαντικές ιστορίες. Συνέχισε την ταινία όποτε το αποφασίσετε. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, καθώς η Nova με τις δυνατότητες Rec, Rewind, Pause και Play σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις όσα διαλείμματα θέλεις!


Και μην ξεχνάς, αν είσαι fan των blockbusters και των βραβευμένων ταινιών , στα κανάλια Novacinema θα βρεις πολλές πρεμιέρες αλλά και τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές επιτυχίες από κάθε κινηματογραφικό είδος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved