Απόκριες 2017: Αυτός είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος (pics)
Inside Stories

Απόκριες 2017: Αυτός είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος (pics)

Το Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων βάζει τις τελευταίες πινελιές στα εντυπωσιακά – για ακόμη μια χρονιά – άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού πριν αποκαλύψει τα δημιουργήματα στους πολίτες, που για ακόμη μια φορά αναμένεται να συρρεύσουν στους δρόμους της πόλης.

Τα άρματα δημιουργήθηκαν από καλλιτέχνες και κατασκευαστές ξεχωριστής τεχνογνωσίας, με συντονιστή τον Πέτρο Βρυώνη και φέρουν μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία που γνωρίζει κάθε χρόνο το καρναβάλι της πόλης. Οι δημιουργίες του Καρναβαλικού Εργαστηρίου δίνουν πάντα ξεχωριστό χρώμα με την καλλιτεχνική τους ποιότητα και - πολλάκις - την σατυρική τους διάθεση.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 20:30 οι Πατρινοί και όσοι ταξιδέψουν στην πόλη θα γίνουν μάρτυρες της παρέλασης των αρμάτων στην πλατεία Γεωργίου. Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το tempo24.gr, στις 18.00 θα γίνει η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 14.00 η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2017.

Η κρίση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος. Η φετινή ιδέα ήταν να ξετυλιχτεί η μορφή του Καρνάβαλου σε τρία επίπεδα κι έτσι η μορφή του ενός ξεπηδά από τη μορφή ενός άλλου και αυτός από τη μορφή ενός τρίτου. Ο αριθμός τρία είναι ξεκάθαρη αναφορά στην οικονομική κρίση. Ο Καρνάβαλος επιβαίνει σε ένα καράβι, που το σέρνουν πολίτες όλων των φυλών, και το οδηγείται εν μέσω τρικυμίας από τον χρηματιστή εκπρόσωπο του διεθνή καπιταλισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved