Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ: «Λαμβάνω συνέχεια μηνύματα από νεαρούς οι οποίοι μιμούνται τον πατέρα μου»
Inside Stories

Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ: «Λαμβάνω συνέχεια μηνύματα από νεαρούς οι οποίοι μιμούνται τον πατέρα μου»

Ο γιος του πιο διαβόητου βαρόνου όλων των εποχών, ο Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ ο οποίος εδώ και χρόνια έχει αφιερωθεί στον αγώνα για την ενημέρωση κατά των ναρκωτικών, βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Αθήνα για την παρουσίαση του βιβλίου του «Πάμπλο Εσκομπάρ - Ο πατέρας μου»

Ο σαραντάχρονος αρχιτέκτονας έχει διατυπώσει πολλάκις τις διαφωνίες του σχετικά με την τηλεοπτική σειρά «Narcos», το επιτυχημένο σίριαλ του δικτύου Netflix, που έχει θέμα τη ζωή του πατέρα του.

Μάλιστα, πρόσφατα είχε επισημάνει τα λάθη και τις παρατυπίες σε ένα post του στο facebook, που είχε τον τίτλο «τα 28 λάθη του “Narcos”». «Δεν μας συμβουλεύτηκαν για τη σειρά» λέει στην Espresso.

«Τον παρουσιάζουν ως ήρωα με glamorous lifestyle, κάτι που δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις στα παιδιά. Φυσικά με αυτόν τον τρόπο θέλουν να υπηρετήσουν τη δική τους πολιτική ατζέντα. Λαμβάνω συνέχεια μηνύματα από νεαρούς οι οποίοι μιμούνται τον πατέρα μου και με ρωτούν πώς θα μπορέσουν να μπουν στη βιομηχανία των ναρκωτικών. Είναι λυπηρό πώς μια τέτοια σειρά θα μπορούσε να επηρεάσει τη ζωή των νέων. Δεν προχώρησα σε καμία κίνηση διαμαρτυρίας εναντίον τους. Η επιλογή μου; Είτε να συνεχίσω τη ζωή μου είτε να κάνω πόλεμο εναντίον όλων εκείνων που ασχολούνται με τον πατέρα μου. Και εγώ επέλεξα να ζήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved