Σεμινάριο με θέμα  «Παιδική Λογοτεχνία: Η ιδέα γίνεται βιβλίο και το βιβλίο μπαίνει στο σχολείο»
Inside Stories

Σεμινάριο με θέμα «Παιδική Λογοτεχνία: Η ιδέα γίνεται βιβλίο και το βιβλίο μπαίνει στο σχολείο»

Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο για το παιδικό βιβλίο με θέμα: «Παιδική Λογοτεχνία: Η ιδέα γίνεται βιβλίο και το βιβλίο μπαίνει στο σχολείο» θα πραγματοποιήσει η Σχολή Εκπαίδευσης του Mediterranean College.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 (15.00-17.00), στην Αίθουσα 305 των εγκαταστάσεων του Κολλεγίου στην Αθήνα, σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΥ.

Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι η Δρ. Ελένη Χελιώτη, PhD Αγγλικής Λογοτεχνίας και η κα. Τόνια Μασουρίδου, δημοσιογράφος-συγγραφέας. Η κα. Μασουρίδου, θα μιλήσει σχετικά με τη διαδικασία συγγραφής, εικονογράφησης και έκδοσης ενός παιδικού βιβλίου. Η Δρ. Χελιώτη θα αναλύσει το ρόλο της παιδικής λογοτεχνίας στην ανάπτυξη των παιδιών, καθώς και την αξία του παιδικού βιβλίου ως εργαλείο του εκπαιδευτικού στην προσχολική και πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση εκπαιδευτικών βιβλίων και παραμυθιών των εκδόσεων Παρισιάνος, καθώς και κλήρωση βιβλίων των εκδόσεων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και καθηγητές των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Σχολής Εκπαίδευσης του Mediterranean College και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, βρεφονηπιοκόμους, εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το παιδικό βιβλίο και τα θεωρητικά και πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν μέσα από τα στάδια δημιουργίας & παραγωγής του.

Το Mediterranean College είναι μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕΡ), ενώ διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο INTERNATIONAL MONTESSORI CENTER στην Perugia της Ιταλίας (εκπαιδευτικές επισκέψεις με συμμετοχή των φοιτητών μας σε σεμινάρια για τη Μοντεσσοριανή μέθοδο και απόκτηση certificate, συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus και ανταλλαγής φοιτητών). Μέσω της συνεργασίας του με το TOP 50 University of Derby, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας παρέχει σύγχρονα, αναγνωρισμένα Bachelors και Masters στις Επιστήμες Εκπαίδευσης:

• BΑ (Hons) in Early Childhood Studies – Πτυχίο στην Προσχολική Αγωγή
• MA Education (Special Educational Needs) – Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή
• MA Education (Leadership & Management)-Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία & Διοίκηση

H είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη, ενώ στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved