10 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την επείγουσα αντισύλληψη και το ellaOne®
Inside Stories

10 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την επείγουσα αντισύλληψη και το ellaOne®

Έσπασε ή έφυγε το προφυλακτικό χωρίς να το καταλάβετε; Ξεχάσατε τα αντισυλληπτικά σας χάπια; Ξεχάσατε να τοποθετήσετε τον αντισυλληπτικό δακτύλιο ή το έμπλαστρο

Έφυγε το διάφραγμα ή η τραχηλική κάψα ενώ είχατε ερωτική επαφή με τον σύντροφό σας; Οι πιθανότητες να έχετε μείνει έγκυος είναι μεγάλες και δεν ξέρετε τι να κάνετε;
Αν δεν είσαστε ακόμη έτοιμες να αποκτήσετε παιδάκι ή οι συνθήκες δε σας το επιτρέπουν, τότε θα πρέπει να αναζητήσετε τη λύση της επείγουσας αντισύλληψης.
Ενεργήστε γρήγορα. Η επείγουσα αντισύλληψη είναι πιο αποτελεσματική όταν χρησιμοποιείται όσο το δυνατό γρηγορότερα και σε διάστημα 24 ωρών μετά από την επαφή χωρίς προφυλάξεις.

Πάμε να δούμε μαζί, λοιπόν, 10 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την επείγουσα αντισύλληψη, καθώς και για το No.1 χάπι της επόμενης ημέρας που δεν είναι άλλο από το ellaOne:

To ellaOne:
1. Δρα καθυστερώντας την απελευθέρωση του ωαρίου. Όταν λοιπόν το ωάριο απελευθερωθεί (έχετε ωορρηξία) τα σπερματοζωάρια που είναι μέσα σας δεν είναι πλέον ικανά να σας αφήσουν έγκυο. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε τυχόν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved