H Μαντώ Γαστεράτου στο Πόρτο Χέλι: Ποζάρει στον φακό και εντυπωσιάζει!
Inside Stories

H Μαντώ Γαστεράτου στο Πόρτο Χέλι: Ποζάρει στον φακό και εντυπωσιάζει!

Στο πανέμορφο Πόρτο Χέλι «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό η εντυπωσιακή Ελληνίδα παρουσιάστρια, Μαντώ Γαστεράτου, η οποία αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το επιβαρυμένο πρόγραμμά της για να χαλαρώσει δίπλα στη θάλασσα.

Κατά την εκεί παραμονή της η Μις Ελλάς 2010 απαθανατίστηκε και από τον φακό της γνωστής φωτογράφου Ιωάννας Τζετζούμη για την νέα καμπάνια των γυαλιών ηλίου VEDI VERO.

Σε μια άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση με φόντο την απέραντη θέα στη θάλασσα, τα τιρκουάζ νερά και τις απομονωμένες παραλίες της περιοχής η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα του brand που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και μόλις ήρθε και στην Ελλάδα!

vedi vero

Η αλήθεια είναι πως με τον φρέσκο και νεανικό της αέρα, την fashion αισθητική της και την πάντα ανεβασμένη διάθεσή της, η Μαντώ Γαστεράτου είναι σίγουρα το καταλληλότερο πρόσωπο για να εκφράσει την φιλοσοφία της VEDI VERO.

vedi vero 51jpg

«Χαμός» στα social media!

Η Μαντώ, μάλιστα, φαίνεται να τα έχει ήδη λατρέψει αφού συχνά «ανεβάζει» υπέροχες φωτογραφίες στα social media της (@madogasteratou) φορώντας τα αγαπημένα της γυαλιά κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Τα χρώματα, οι καθρέφτες, η πολυτελής ποιότητα και το μοναδικό design κάθε μοντέλου VEDI VERO δίνουν ακόμη και στο πιο κλασικό σχέδιο το edge που χρειάζεται για να μην περνάει απαρατήρητο, απογειώνοντας έτσι κάθε look της, στις διακοπές, στην πόλη, με το μαγιό, τα αθλητικά και τα κοριτσίστικα φορέματά της.

Η ίδια μάλιστα έγραψε πριν από λίγο καιρό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνεργασία της με τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO: «Ένα ζευγάρι VEDI VERO μπορεί να σου αλλάξει όλο το στυλ. Έχει άπειρα ζευγάρια που μπορείς να διαλέξεις ανάλογα με το γούστο σου και αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χαρακτήρα σου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

vedi vero 11

Το σίγουρο είναι ότι η Μαντώ έχει στυλ και ξέρει πάντα να διαλέγει τα σωστά ρούχα και αξεσουάρ για να εντυπωσιάζει. Θα την παρακολουθούμε και θα κλέβουμε ιδέες!

Αν θες να δεις όλα τα μοντέλα VEDI VERO μπορείς να μπεις στο www.vedivero.gr.

Ακολούθησε και την VEDI VERO στο facebook VEDI VERO Eyewear - Greece και στο instagram @vediverogr για να βλέπεις ποιοι άλλοι σταρ τα φορούν ήδη!

#vediverogr #seethetruth

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved