Δείτε ποιος είναι ο ιατρικός έλεγχος που πρέπει να κάνει το παιδί, πριν ανοίξουν τα σχολεία
Inside Stories

Δείτε ποιος είναι ο ιατρικός έλεγχος που πρέπει να κάνει το παιδί, πριν ανοίξουν τα σχολεία

Μην αμελείτε έναν ιατρικό έλεγχο στο παιδί, πριν ανοίξουν τα σχολεία. «Η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας», λένε οι γιατροί και αυτό ισχύει – και με το παραπάνω – για τα παιδιά.

Και είναι πολύ σημαντικό, προτού ανοίξουν τα σχολεία, οι γονείς να φροντίσουν να κάνουν ένα ιατρικό έλεγχο στο παιδί. Ας δούμε ποιος είναι αυτός και γιατί είναι απαραίτητος:
Παιδίατρος
Η πιο σημαντική επίσκεψη, που πρέπει να κάνουν, είναι εκείνη στον παιδίατρο. Γιατί, αρκετοί γονείς θυμούνται το παιδίατρο, μόνο αν το παιδί αρρωσταίνει ή χρειάζεται να κάνει εμβόλιο. Αλλά δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον, μία φορά το χρόνο – καλύτερη εποχή είναι πριν το άνοιγμα των σχολείων – θα πρέπει το παιδί να επισκέπτεται τον παιδίατρο.
Εξάλλου, εκείνος θα δει την ανάπτυξη του παιδιού και το επίπεδο υγείας του. Θα συμπληρώσει το ιστορικό του παιδιού, ενώ θα του κάνει έλεγχο για να διαπιστώσει, αν έχει κάποιες αλλεργίες ή φύσημα ή σκολίωση και κύφωση. Είναι εκείνος, που θα σας πει με βεβαιότητα, αν το παιδί θα μπορεί να συμμετέχει κανονικά σε αθλητικές δραστηριότητες.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved