Inside Stories

Ένας Στίβος Μάχης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στα Χανιά

Gossip-tv Team

Στα Χανιά της Κρήτης διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας αγωνιστικός Στίβος Μάχης σαν αυτά που έχουν κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Πρόκειται για το Survivorgame.gr που θα γίνει από τις 21-24 Οκτωβρίου στα Χανιά της Κρήτης (Απτερα) και αυτό που το κάνει να διαφοροποιείται από αυτά που βλέπουμε στους δέκτες μας είναι οτι κάθε αθλητής αγωνίζεται ατομικά ενάντια στο χρονόμετρο συγκεκριμένη μέρα και ώρα.

Είναι το πρώτο event "American Ninja Warrior" στύλ στην Ελλάδα 330 μέτρα, 10 δοκιμασίες που απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες και όχι μόνο άτομα που γυμνάζονται καθώς έχει δοκιμασίες μυαλού, ισορροπίας ευλυγισίας και δύναμης και έτσι καθένας μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός.

Ο καλύτερος χρόνος από τις συμμετοχές θα ταξιδέψει στο Phuket της Ταϊλάνδης με αεροπορικά και ξενοδοχείο πληρωμένο για 8 ημέρες αλλά και οι επόμενοι 7 καλύτεροι χρόνοι κερδίζουν πλούσια δώρα.

Ήδη οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ανάμεσα τους θα βρίσκονται και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ηθοποιοί πρώην παίχτες Survivor που θα ανακοινωθούν σύντομα καθώς μέσω του event θα ενισχυθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα των Χανίων.

Συγκεκριμένα αντί εισόδου για τους θεατές, εθελοντές του παραδοσιακού Συλλόγου ΖΑΛΟΣ με τις Κρητικές φορεσιές τους θα μαζεύουν ξηρά τρόφιμα για το Κύτταρο Χαλεπας.

Επίσης ποσοστό από την συμμετοχή του κάθε αθλητή θα κατατίθεται υπερ του Συλλόγου Ορίζοντα και του Make Α Wish Ελλάδας.

Για όσους θέλουνε να συμμετάσχουν και βρίσκονται εκτός Κρήτης, οι διοργανωτές έχουν κάνει ειδικές συμφωνίες με κοντινά ξενοδοχεία σε πολύ καλές τιμές.

Για πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στο www.survivorgame.gr ή email στο info@survivorgame.gr

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved