Κάντο όπως οι stars: Πώς θα επανακτήσεις φυσικά τη χαμένη σου λάμψη
Inside Stories

Κάντο όπως οι stars: Πώς θα επανακτήσεις φυσικά τη χαμένη σου λάμψη

Το Φθινόπωρο ήρθε και σε βρήκε να αναζητάς τρόπους να επανακτήσεις την ενέργεια και τη λάμψη σου! Ναι, το Καλοκαίρι πέρασες καλά αλλά έκανες αρκετές διατροφικές… ατασθαλίες, ενώ ο ήλιος και η θάλασσα είχαν αρκετές αρνητικές επιδράσεις, τόσο για το σώμα όσο και για τα μαλλιά σου!

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να τονωθείς και να αισθανθείς ξανά όμορφη και φρέσκια; Σίγουρα, υπάρχουν, πολλές επιλογές, ωστόσο, όπως πάντα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, εμείς επιμένουμε στη Φύση! Γιατί; Διότι πολύ απλά μπορούμε να την εμπιστευτούμε πλήρως και κυρίως, επειδή το ίδιο κάνουν και οι αγαπημένες μας celebrities! Σίγουρα κάτι ξέρουν για να είναι πάντα λαμπερές και γεμάτες ενέργεια!

Φυσικά και homemade

Άρχισε να κάνεις την καθημερινότητά σου λίγο πιο natural, επιλέγοντας τροφές και καλλυντικά που δεν περιέχουν χημικά συστατικά. Προϊόντα, δηλαδή, που αποτελούν ό,τι πιο κοντά υπάρχει στη Φύση. Βάλε στο διατροφικό σου μενού πολλά λαχανικά και φρούτα, καθώς αποτελούν σημαντικές «πηγές» αντιοξειδωτικών ουσιών. Εκτός, όμως, από το κομμάτι της διατροφής, αξίζει να βάλεις τη Φύση και στο κομμάτι της ομορφιάς σου. Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις υπέροχες, σπιτικές «συνταγές» για κρέμες για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα σου.

Για παράδειγμα, αν έχεις λιπαρό δέρμα μπορείς να στραφείς στο αγγούρι, όπως κάνει το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr. H 34χρονη καλλονή ετοιμάζει συχνά μόνη της μια κρέμα με αγγούρι για το πρόσωπό της. Βάλε στο μπλέντερ μισό αγγούρι, πρόσθεσε μια κουταλιά της σούπας βρώμη, μια κουταλιά μέλι και ανακάτεψε. Έτοιμο το σπιτικό σου προϊόν.

SUPER

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, τότε μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Julia Roberts και να πεις «ναι» στο μέλι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναμίξεις μια κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας με μια κουταλιά της σούπας μέλι και μισό αβοκάντο (φρόντισε να είναι ώριμο)! Δεκαπέντε λεπτά αρκούν για να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμψει και να τονωθεί.

ROBERTS

Από τη Φύση στην κάψουλα

Αν θέλεις να κάνεις τη ζωή σου πιο natural, τότε αξίζει να μάθεις επίσης ότι υπάρχει μια κάψουλα που έρχεται κατευθείαν από τη Φύση και η οποία, αποτελεί ό,τι πιο κοντά στο φυσικό καρπό! Τι περιέχει αυτή η κάψουλα; Ιπποφαές! Ένα ακόμη φυσικό προϊόν που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο, διάσημους και μη.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Ιπποφαές θεωρείται ο «βασιλιάς» των υπερτροφών. Με περισσότερα από 190 φυσικά συστατικά, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Για την ακρίβεια, μπορεί να σου χαρίσει ενέργεια, τόνωση, ομορφιά και την ίδια ώρα, να σου προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Είναι, δηλαδή, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι αυτή την εποχή!

SUPERFOODS1

Και ναι, η κάψουλα αυτή έρχεται στα χεράκια σου έπειτα από άριστη επεξεργασία, η οποία σου επιτρέπει να πάρεις όλα τα διατροφικά οφέλη του Ιπποφαούς, χωρίς την προσθήκη επιπλέον συστατικών ή χρωστικών!

SUPERFOODS2

Όλα ξεκινούν από τη σωστή επεξεργασία αλλά εξαρτώνται, επίσης, από την καλή πρώτη ύλη. Για αυτό αξίζει να γνωρίσεις το SUPERFOODS® ΙΠΠΟΦΑΕΣ, διότι οι καρποί του ξεχωριστού φυτού συλλέγονται από άγριους θάμνους που μεγαλώνουν χωρίς χημικά και φυτοφάρμακα!

Ναι, μπορείς να βρεις ξανά τη χαμένη σου λάμψη. Φρόντισε απλά να κάνεις τις σωστές επιλογές και μην ξεχάσεις να βάλεις στη ζωή σου ό,τι πιο φυσικό. Το natural είναι το νέο trend και σίγουρα αξίζει να το ακολουθήσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved