Black Friday: Τα «must» κομμάτια που πρέπει να «κυνηγήσεις»!
Inside Stories

Black Friday: Τα «must» κομμάτια που πρέπει να «κυνηγήσεις»!

Ενδεχομένως μέχρι πρόσφατα να μη χρειάστηκε να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη γκαρνταρόμπα σου. Το σίγουρο είναι πως όλα τα είχε ο Νοέμβριος: Κρύο, βροχές, χαλάζι… προτού καν μπει επίσημα ο Χειμώνας! Ευτυχώς, όμως, το timing είναι σωστό για να κάνεις τις αλλαγές και τις χειμωνιάτικες αγορές σου, διότι σε περιμένει η Black Friday!

Οι γυναίκες σε πολλές χώρες του κόσμου τη γνωρίζουν και την «τιμούν» εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί, λοιπόν, να μην εκμεταλλευτείς κι εσύ τις προσφορές της Black Friday για να «εξοπλίσεις» την ντουλάπα ολόκληρης της οικογένειας με τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ;

Έχεις ακόμη χρόνο στη διάθεσή σου για να προετοιμαστείς και να «χτυπήσεις» τα πιο «δυνατά» deal και για να σε βοηθήσουμε, εμείς ετοιμάσαμε μια λίστα με tips και προϊόντα στα οποία αξίζει σίγουρα να εστιάσεις για να στεφθεί με επιτυχία τη φετινή Black Friday!

IMG 0035

1) Επένδυσε σε καλά αθλητικά παπούτσια

Η Black Friday έχει να κάνει με μεγάλες προσφορές και αυτό σημαίνει ότι οι αγορές που θα κάνεις καλό είναι να αφορούν σε είδη τα οποία, υπό άλλες συνθήκες, δε θα μπορούσες να αποκτήσεις χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Τι καλύτερη επιλογή υπάρχει, λοιπόν, από το να πάρεις τα αθλητικά παπούτσια της αγαπημένης σου εταιρείας που εδώ και καιρό ονειρευόσουν; Αν μάλιστα έχεις παιδιά, αξίζει σίγουρα να εκμεταλλευτείς τη «Μαύρη Παρασκευή» για να πάρεις και εκείνα τα σπορ παπούτσια που χρειάζονται για το σχολείο και τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

2) Μπουφάν για πλήρη κάλυψη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χρειαστείς ένα νέο μπουφάν φέτος τον Χειμώνα. Ακόμη, όμως, κι αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη, είναι «έξυπνο» να εκμεταλλευτείς την Black Friday για να πάρεις μερικά καλά και κλασικά κομμάτια που θα αποδειχθούν απαραίτητα. Στην περίπτωση δε που ασχολείσαι ή θέλεις να ασχοληθείς με κάποιο σπορ, η «Μαύρη Παρασκευή» είναι η τέλεια ευκαιρία για να προμηθευτείς με το κατάλληλο μπουφάν για να έχεις πλήρη κάλυψη, παντός καιρού.

2

Γιατί αξίζει να το πάρεις τώρα; Διότι δε θα το βρεις σε πιο χαμηλή τιμή κατά τη διάρκεια της σεζόν! Για παράδειγμα, ενόψει «Μαύρης Παρασκευής» τα καταστήματα INTERSPORT ετοιμάζονται για μεγάλες προσφορές (έως και -50% σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά μπουφάν και άλλα είδη). Έχε απλά το νου σου και φτιάξε το πρόγραμμά σου, διότι η Black Friday θα ξεκινήσει νωρίτερα φέτος, ενώ θα διαρκέσει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο (δηλαδή και 25 και τις 26 Νοεμβρίου)!

3) Η σωστή λίστα για τα «must» ρούχα της σεζόν

Και από τα μπουφάν και τα παπούτσια, θα περάσεις στα ρούχα. Παρά το γεγονός ότι πολλοί έχουν συνδέσει τη Black Friday με τα gadget, η αλήθεια είναι ότι το να επενδύσεις σε ρούχα που θα αντέξουν στο χρόνο αξίζει και με το παραπάνω. Φρόντισε απλά να ξεκινήσεις τις αγορές σου έχοντας πρώτα ετοιμάσει μια λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι. Άνοιξε τις ντουλάπες σου και σκέψου τι σου λείπει.

Τα σπορ ρούχα αποτελούν το απόλυτο «must». Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να στραφείς σε αξιόπιστα brands που θα προσδώσουν αξία στην ντουλάπα σου. Αξίζει να εστιάσεις σε ζεστά και άνετα φούτερ, φόρμες και κολάν για το τρέξιμο ή τη βόλτα. Άλλωστε, το Athleisure look (δηλαδή το να φοράς τα αθλητικά σου ρούχα και εκτός γυμναστηρίου) παραμένει μια από τις πιο «καυτές» τάσεις της μόδας.

4) Πες «ναι» στο online shopping

Αφού ετοιμάσεις τη λίστα σου, αξίζει να βρεις τα καταστήματα που ετοιμάζονται να κάνουν τις μεγαλύτερες προσφορές ενόψει «Μαύρης Παρασκευής». Αν ψάχνεις είδη για εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου και δεν έχεις χρόνο να επισκεφτείς τα καταστήματα, υπάρχει φυσικά η άνετη και γρήγορη λύση του online shopping. Μπες από τώρα στην ιστοσελίδα του καταστήματος που σε ενδιαφέρει για να δεις αν έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσφορές και να κάνεις έγκαιρα τις αγορές σου. Φυσικά, για να είσαι πλήρως ενημερωμένη, καλό είναι να εγγραφείς στο newsletter του καταστήματος ή της εταιρείας που σε ενδιαφέρουν, για να λάβεις στο email σου όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να κάνεις «έξυπνα» τις αγορές σου.

Μη μείνεις εκτός!

Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις να ψωνίσεις, να θυμάσαι πως αν και καινούριο στην Ελλάδα, το «φαινόμενο» Black Friday αναμένεται να κάνει και φέτος «θραύση». Φρόντισε απλά να προτιμήσεις επώνυμα καταστήματα και να ετοιμάσεις από τώρα τη λίστα με τα είδη που χρειάζεσαι για να μην «τρέχεις» πανικόβλητη την τελευταία στιγμή!

Καλές αγορές και χαρούμενη… «Μαύρη Παρασκευή»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved