Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Η «Ηλέκτρα» πλησιάζει στην Αττική – Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα
Inside Stories

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Η «Ηλέκτρα» πλησιάζει στην Αττική – Πού θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

Καιρός – Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Πού θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ώρες έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία – Πού εντοπίζονται προβλήματα 

Η «Ηλέκτρα» ένα βαρομετρικό χαμηλό στην περιοχή της Ιταλίας αναμένεται να επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας μας κυρίως σήμερα, Πέμπτη (28/12/2017) και αύριο, Παρασκευή (29/12).

Το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» σήμερα, βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί τοπικά στα πελάγη 7 με 8 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο 9 μποφόρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved