Γονίδης- Κοκκίνου- Καλλή:  Κάνουν πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου
Exodos

Γονίδης- Κοκκίνου- Καλλή: Κάνουν πρεμιέρα στις 13 Δεκεμβρίου

Το νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό του.

ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με την Έλλη Κοκκίνου ,τη Στέλλα Καλλή και τους Nigma συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και δίνουν ραντεβού στην Ιερά Οδό στις 13 Δεκεμβίου.

Ο Σταμάτης Γονίδης, σταθερή αξία στην νυχτερινή διασκέδαση, έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες με τραγούδια που έχουν χαράξει τη δική τους ιστορία στην μουσική. Με φανατικό κοινό που παραληρεί σε κάθε του εμφάνιση, με την αυθεντικότητα και τη ζεστή φωνή του, γεμάτος όρεξη και ενέργεια, έρχεται να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια και φυσικά τις τελευταίες του μεγάλες επιτυχίες, αφήνοντας το δικό του στίγμα στα βράδια μας.

Η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου, έρχεται να μας ξεσηκώσει με τις μεγάλες της επιτυχίες, την ενέργεια της επί σκηνής και με το καινούριο της τραγούδι «Καληνύχτα» στις αποσκευές που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Η Έλλη πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ σε συνεργασία έκπληξη με τον Σταμάτη Γονίδη υπόσχονται ένα πρόγραμμα με τραγούδια που αγαπάει ο κόσμος και απολαμβάνει.

Η Στέλλα Καλλή με τη δυνατή λαϊκή φωνή της και την εντυπωσιακή της παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα και είναι έτοιμη να μας μαγέψει χαρίζοντας κέφι, χορό και διασκέδαση για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!

Μαζί τους οι Nigma που έρχονται να ολοκληρώσουν δυναμικά το σχήμα εμπλουτίζοντας το με pop και λαϊκά ακούσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved