«Ρυθμός 949»: Όσα έγιναν στο summer party
Exodos

«Ρυθμός 949»: Όσα έγιναν στο summer party

Και αυτή η σεζόν ήταν γεμάτη επιτυχίες για το Ρυθμό 949, o οποίος διοργάνωσε ένα μεγάλο Summer Party γεμάτο κέφι, μουσική και πολλούς καλεσμένους!

Χτες το βράδυ ήταν όλοι τους στην παραλία του Ρυθμού 949! Εκατοντάδες ακροατές και φίλοι, όλοι οι συνεργάτες του Ρυθμού 949 και πλήθος γνωστών προσώπων, βρέθηκαν στο S*beach για να διασκεδάσουν παρέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Δούκισσα Νομικού, η Λάουρα Νάργες, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Νίκος Χαλκούσης, αλλά και ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νίκος Βουρλιώτης, οι MASTER TEMPO, η Αμαρυλλίς, ο Κώστας Δόξας και η Ελευθερία Ελευθερίου, ήταν κάποιοι από τους παραγωγούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές και celebrities που βρέθηκαν στο Summer Party του Ρυθμού 949!

Ανάμεσά τους βρέθηκε και η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Το στήθος των ονείρων σου», Βάσω Βαρουξή, η οποία αναδείχτηκε χτες το βράδυ μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο S*beach και κέρδισε την επιταγή των 10.000 ευρώ!

Άλλη μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες για το Ρυθμό 949 κι άλλη μια βραδιά διασκέδασης ήρθε για να επισφραγίσει την επιτυχημένη του πορεία. Και του χρόνου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved