Η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος Sara Baras στο Ηρώδειο
Exodos

Η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος Sara Baras στο Ηρώδειο

Η μεγαλύτερη χορεύτρια flаmеnco στον κόσμο σήμερα, η διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια και χορογράφος Sara Baras έρχεται με το συγκρότημά της για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου οι φίλοι του flаmеnco θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτή τη σημαντική καλλιτέχνιδα στο Ηρώδειο, με 40 συντελεστές, παρουσιάζοντας μια υπερπαραγωγή εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία με τίτλο «ΜΕΔΟΥΣΑ»!
Η «ΜΕΔΟΥΣΑ» αποτελεί μια συμπαραγωγή του Διεθνούς Φεστιβάλ της MЕRIDА και του Φεστιβάλ της PЕRАLАDA, δύο φεστιβάλ των οποίων ο άξονας και η θεματολογία τους κάθε χρόνο, στηρίζονται σε έργα με θέματα από την Ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ισπανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στηρίζοντας τους θερμούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών και ειδικά εφέτος που γιορτάζονται τα 400 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου ζωγράφου EL GRЕCО. Η Αθήνα είναι ο πρώτος σταθμός μετά την Ισπανία και πριν από την παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος.

H παράσταση θα παρουσιασθεί επίσης στην Πάτρα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 33ου Φεστιβάλ Πάτρας 2014 και μετά στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 17 Σεπτεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved