Η λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» στο θέατρο Αθηνά
Exodos

Η λαμπερή πρεμιέρα της παράστασης «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα» στο θέατρο Αθηνά

Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του καλοκαιριού, το απίθανο έργο «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα», συνεχίζει στο Θέατρο Αθηνά.

Η επίσημη πρεμιέρα έγινε χθες και το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του χώρου της υποκριτικής, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν από κοντά τους συναδέλφους τους. Η κωμωδία των Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου εντυπωσίασε όσους παρευρέθησαν αφού κατά το τέλος της παράστασης το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτά.


Πρόκειται για μια κωμωδία που μας μεταφέρει στην Αθήνα της δεκαετίας του '60.
Ο Παύλος, ένας καρδιοκατακτητής γυναικάς, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τέσσερις γυναίκες που τον διεκδικούν.


Τη Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη γοητευτική κοκέτα, την Κάρμεν, μία ζηλιάρα αυταρχική νεαρή, την Αννούσκα, μία αυστηρή παθιασμένη γυναίκα και τη Ντόρα, τη σχέση του γι' αυτό το μήνα.
Ο Παύλος που δεν έχει αντιληφθεί πως έγινε όλο αυτό μπέρδεμα, προσπαθεί να ξεμπλέξει χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ντροπαλός ξάδερφος του, Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μία καλή κοπέλα να παντρευτεί.
Τα μπερδέματα ξεκινάνε και ενώ ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως. Τίποτα όμως δεν είναι όπως φαίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved