Οι «Νοικοκυρές του Facebook» κάνανε επίσημη πρεμιέρα
Exodos

Οι «Νοικοκυρές του Facebook» κάνανε επίσημη πρεμιέρα

Επίσημη πρεμιέρα έκανε το έργο «Νοικοκυρές του Facebook».

Ο Γιώργος εργένης συζεί με την Αγλαΐα. Η Αγλαΐα είναι φίλη του καλύτερου φίλου του Γιώργου... του Μιχάλη. Η Αγλαΐα είναι μια παχουλή κοπέλα, η οποία ασταμάτητα προσπαθεί να ρίξει τον Γιώργο στα δίχτυα του Έρωτά της. Αυτό όμως είναι αδύνατον γιατί ο Γιώργος είναι εντελώς αδιάφορος για μια τέτοια σχέση. Η Αγλαΐα συνηθίζει να υπάρχει στο σπίτι σαν σύζυγος και με τις ανάλογες απαιτήσεις και αυτό δημιουργεί πάντα μια κωμικοτραγική ατμόσφαιρα στο σπίτι και στην θεατρική Σκηνή. Η Αγλαΐα, παρόλα τα κιλά της, είναι διατροφολόγος - διαιτολόγος, έχει μεγάλη επιτυχία στην δουλειά της και αυτό το κατάφερε μέσα από το facebook και οι πελάτες της δεν την έχουν δει ποτέ από κοντά.
Στο έργο θα δούμε τι μπερδέματα γίνονται μέσα από το facebook, τι καλό κάνει η δικτύωση αλλά και τι κακό μπορεί να προκαλέσει αν δεν προσέξουμε και αν δεν το χειριζόμαστε σωστά. Θα δούμε έρωτες - ζήλιες παράξενη συγκατοίκηση, μπερδέματα όλων των ειδών -παρεξηγήσεις - κωμικοτραγικές καταστάσεις απίστευτες με έναν μοναδικό σκοπό, το Γέλιο.
Την σκηνοθεσία του έργου κάνει ο Γιώργος Μακρής και πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Μακρής, Δήμος Μυλωνάς, Σαμπρίνα (Sabrina), Ντέσσυ Κουβελογιάννη, Γιώργος Μαυράς και Ζωή Αλουπογιάννη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved