Τα «καρφιά» της Αλεξιάδου στον Πετρετζίκη: «Τι να μου πει ο Πετρετζίκης; Εγώ τον δίδαξα»
Taste

Τα «καρφιά» της Αλεξιάδου στον Πετρετζίκη: «Τι να μου πει ο Πετρετζίκης; Εγώ τον δίδαξα»

Η Βέφα Αλεξιάδου που δεν κατάφερε ακόμα να κάνει τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση και εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δουλεύει με delivery, μιλάει απαξιωτικά για τη σημερινή μαγειρική και τα «χώνει» στον Άκη Πετρετζίκη!

Delivery αλά Βέφα... Πώς και στραφήκατε στο delivery η Αλεξιάδου;

«Επειδή τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και ο καθένας κοιτάει πώς θα κάνει τη δουλειά του για να βγάλει κάποια χρήματα, ξεκίνησα το delivery, αφού το έντυπο «χτυπήθηκε» πάρα πολύ με την κρίση. Δεν πουλάω βιβλία, η νοικοκυρά κοιτάζει πώς θα βγάλει λεφτά από το στριμωγμένο πορτοφόλι της για να πάρει τα υλικά να μαγειρέψει. Και άμα δεν πουλάνε τα δικά μου βιβλία, καταλαβαίνεις τι γίνεται! Το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να μαγειρεύω, δεν ξέρω κάτι άλλο, αν δεν μπορώ να ζήσω από αυτή τη δουλειά, αλίμονό μου» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «NEWS»

Γιατί δεν ξανακάνε τηλεόραση; Η μαγείρισσα απαντά: «Δεν έχω πια τη δυνατότητα, αφού με αγνοούν τα κανάλια! Εγώ έπρεπε να ήμουν στην τηλεόραση. Με τις γνώσεις μου θα μπορούσα να βοηθήσω την Ελληνίδα νοικοκυρά, που δεν ξέρει τι να κάνει με τα λεφτά που έχει για να μαγειρέψει και με έχει ανάγκη. Επίσης δεν είμαι σε θέση να ανοίξω ένα μαγαζί και να μαγειρεύω». Όσο δε για τον νεαρό Άκη Πετρετζίκη τον «καρφώνει» και λέει:«Τι να μου πει ο Πετρετζίκης; Εγώ τον δίδαξα».

Τι απέγιναν τα «Vefa's House»;

Η ίδια τονίζει: «Τα παιδιά μου, ο Γιάννης και η Αναστασία, που είχαν τα «Vefa's House», τα έκλεισαν, γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει πλέον είδη κουζίνας, και καλά κάνει! Ανέλαβαν και έκαναν αυτή τη μονάδα, δηλαδή φαγητό σε πακέτο, μαγειρεμένο σπιτικό με τις συνταγές μου, με την επίβλεψη και τις γνώσεις τις δικές μου. Η διαφήμιση και η διακίνηση γίνεται μέσα από το Facebook, λέγεται «Αλά Βέφα». Κάθε μέρα φτιάχνουμε επτά διαφορετικά φαγητά με τα καλύτερα υλικά από επώνυμο σουπερμάρκετ και σε πολύ προσιτές τιμές που ξεκινάνε από €5 και φτάνουν μέχρι €11 για ψάρι, και εξυπηρετεί περισσότερο τα βόρεια προάστια.

Ένα χρόνο λειτουργεί η επιχείρηση και θέλω να φάει επιτέλους ο εργαζόμενος φαγητό σπιτικό, λαδερό, όσπρια, κρέας χοιρινό με λάχανο, φαγητό μαμάς όχι της Βέφας. Οι πελάτες τρώνε και τους τρέχουνε τα σάλια, μας δίνουν συγχαρητήρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved