Η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η «Τόλμη και γοητεία» και το όνομά της «Θεοδώρα Greece»!
VIP Life

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα, η «Τόλμη και γοητεία» και το όνομά της «Θεοδώρα Greece»!

Σε εντατικά γυρίσματα βρίσκεται από τις 5 Σεπτεμβρίου η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίαςπριγκίπισσα Θεοδώρα, μιας και έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά, «Τόλμη και Γοητεία».

Υποδύεται μια γραμματέα, την Άλισον, η οποία είναι Αγγλίδα στην καταγωγή και ζει από κοντά τις ίντριγκες και τα σκάνδαλα της οικογένειας Φόρεστερ.

«Πέρα από τις οντισιόν, όταν μου δόθηκε ο ρόλος, προετοιμάστηκα κατάλληλα γι' αυτόν», είπε η πριγκίπισσα σε ολλανδικό περιοδικό.


Όσο για τα κακεντρεχή σχόλια, απαντάει πως «δεν είναι αλήθεια ότι πήρα τον ρόλο στην "Τόλμη και γοητεία" λόγω του ονόματος μου. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Ακόμη κι αν ήμουν κακή ηθοποιός κάποια στιγμή θα με απέκλειε ο χώρος. Δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους σχόλια. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου».

Ακόμα, είπε πως «οι γονείς μου γνωρίζουν για τη συμμετοχή μου στη σειρά και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουν να ξέρουν πότε προβάλλονται τα επεισόδια στα οποία συμμετέχω και συγκεντρώνονται μπροστά από την τηλεόραση για να τα παρακολουθήσουν».

Όσο για το όνομά της «Theodora Greece», η ίδια δηλώνει: «το όνομα Θεοδώρα Greece το είχα αποκτήσει όταν ήμουν στο γυμνάσιο. Άλλωστε είμαι υπερήφανη για την καταγωγή μου και δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω».

Πηγή: Real Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved