Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με χρυσά κουφέτα για τον Mr Coca-Cola
VIP Life

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη με χρυσά κουφέτα για τον Mr Coca-Cola

Ακόμη ένας γάμος έρχεται να προστεθεί στο κάδρο των μυστηρίων του Σεπτεμβρίου. Στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο, ο Mr Coca-Cola Χάρης Δαυίδ και η Λάνα Ντιμπιέρ θα ανέβουν σε λίγες μέρες (παρουσία 200 καλεσμένων) τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα γαμήλια γλέντια να κρατούν τρεις ολόκληρες ημέρες.

Τη διοργάνωση του μυστηρίου, που θα τελεστεί στη Χώρα του ιερού νησιού, και το γαμήλιο πάρτι, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, είχε αναλάβει εδώ και αρκετό καιρό η Φαίη Βαλλίδη, η οποία είναι οικογενειακή φίλη του γαμπρού και είχε υπό την εποπτεία της και τον γάμο του αδελφού του Αναστάση Δαυίδ. Το ειδύλλιο του Χάρη Δαυίδ και της Λάνα Ντιμπιέρ άρχισε πριν από περίπου δύο χρόνια και επισημοποιήθηκε πριν από μερικούς μήνες στους φωτισμένους κήπους της οικίας του Τούρκου πρεσβευτή στην Ελλάδα Kerim Uras, κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικού δείπνου για τους σκοπούς του σωματείου MDA Ελλάς, που φροντίζει τα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις και του οποίου «ψυχή» και αντιπρόεδρος είναι η κυρία Καίτη Δαυίδ. Εκεί ο Χάρης Δαυίδ, πρωτότοκος γιος του επιχειρηματία Γιώργου Δαυίδ, παρουσία των γονιών του και της αδελφής του Νίκολα Πινέδο - Δαυίδ εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα και μάλιστα φωτογραφήθηκε (είναι γνωστό ότι ο σοβαρός επιχειρηματίας αποφεύγει με κάθε τρόπο τη δημοσιότητα) με τη σύντροφό του μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων.
Ο Mr Coca-Cola, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του άλλο έναν γάμο, ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τη γλυκιά Γαλλίδα, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, και πλέον απομένουν λίγες ημέρες για να δώσουν όρκους αγάπης και αφοσίωσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved