Μαρίνα Βερνίκου: «Θα ήθελα πολύ να φωτογραφήσω τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα»
VIP Life

Μαρίνα Βερνίκου: «Θα ήθελα πολύ να φωτογραφήσω τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα»

Παρόλο που η Μαρίνα Βερνίκου ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, το αγαπημένο της σημείο αναφοράς είναι τα ελληνικά νησιά. Ποιο από όλα είναι συνυφασμένο με τις παιδικές της αναμνήσεις;

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο σαν την Ελλάδα. Είμαστε ο πιο τυχερός λαός. Πάντως οι παιδικές μου αναμνήσεις γιατί εκεί μεγάλωσα, είναι από την αγαπημένη μου Σίφνο. Είναι συνώνυμο των απόλυτων διακοπών, θυμάμαι μόνο ξένοιαστα καλοκαίρια, χωρίς υποχρεώσεις και σκοτούρες. Μαγιό, καπέλο, θάλασσα, φίλοι. Τι άλλο να θέλει ένα παιδί; Ευτυχώς, στη Σίφνο δεν έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα και τα παιδιά μου θα έχουν τις ίδιες αναμνήσεις» τόνισε στο ΟΚ.
-Τελευταία έχεις αρχίσει να ασχολείσαι και με τη φωτογράφισα προσώπων. Ποιες διάσημες προσωπικότητες θα ήθελες να βρεθούν μπροστά στον φακό σου;
«Τώρα ξεκίνησα να φωτογραφίζω πρόσωπα. Μέχρι πρόσφατα φωτογράφιζα περισσότερο τοπία και μάλιστα απέφευγα στις φωτογραφίες μου να υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο... Θα ήθελα πολύ να φωτογραφήσω τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Τον θεωρώ λαμπερή προσωπικότητα και παράδειγμα προς μίμηση για τους λιγότερο προνομιούχους. Από τον χώρο του θεάματος την Αντζελίνα Τζολί και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, τον οποίο έχει τύχει να γνωρίσω και θεωρώ πολύ χαρισματικό. Ξεκίνησα τώρα ένα καινούριο πρότζεκτ με πορτρέτα και αν εξελιχθεί θα ήθελα πολύ να γίνει βιβλίο»
-Τα έσοδα από το βιβλίο σου «My Acropolis» προσφέρθηκαν υπέρ των αστέγων της Αθήνας. Δεν έχεις μιλήσει ιδιαίτερα για τη φιλανθρωπική σου δράση. Πως το αποφάσισες; «Αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα αν η καλή πράξη γίνεται γνωστή ή παραμένει άγνωστη στο ευρύ κοινό, θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων να βοηθάνε εκείνους που το χρειάζονται»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved