Μαρίνα Βερνίκου: «Σε κάθε εγκυμοσύνη μου αισθανόμουν πιο όμορφη από ποτέ»
VIP Life

Μαρίνα Βερνίκου: «Σε κάθε εγκυμοσύνη μου αισθανόμουν πιο όμορφη από ποτέ»

Η Μαρίνα Βερνίκου έχει πάθος με τις φωτογραφίες και μάλιστα το ταλέντο της είναι αναγνωρισμένο και εκτός συνόρων. Οι οικογενειακές φωτογραφίες τους είναι όλες τραβηγμένες από τον φακό της ή και από άλλα μέλη;

«Ναι, τις περισσότερες οικογενειακές φωτογραφίες τις έχω βγάλει εγώ. Τους φωτογραφίζω συνέχεια και μου φωνάζουν! (Γελάει.)» τόνισε στο ΟΚ.
-Έχει κληρονομήσει κάποιο από τα παιδιά σας την καλλιτεχνική σου φλέβα;
«Στη μεγάλη μας κόρη, την Ντεμήλια, αρέσει πολύ να φωτογραφίζει, θα δείξει στο μέλλον αν έχει ταλέντο σε αυτό. Προς το παρόν «προπονείται».
-Έχοντας περάσει τρεις φορές από την περίοδο της εγκυμοσύνης, είχες ποτέ ανασφάλεια με το σώμα σου;
«Ποτέ. Σε καμία από τις τρεις εγκυμοσύνες μου δεν πήρα περιττά κιλά, ούτε χρειάστηκε να κάνω δίαιτα. Σε κάθε εγκυμοσύνη μου αισθανόμουν πιο όμορφη από ποτέ.»
-Τώρα πώς διατηρείς τόσο άψογη σιλουέτα;
«Πάντα πρόσεχα τη διατροφή μου, χωρίς υπερβολές. Αποφεύγω να τρώω τηγανητά, γλυκά και ψωμί. Όλο το καλοκαίρι κολυμπούσα δύο ώρες την ημέρα και από τώρα θα ξεκινήσω να γυμνάζομαι μια ώρα καθημερινά.»
-Είσαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο αισθητικών επεμβάσεων στο μέλλον;
«Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων. Πιστεύω πως όταν σε κάποιον δεν αρέσει κάτι πάνω του, καλό είναι αν μπορεί να το αλλάξει. Κάνει μεγάλη διάφορα στην ψυχολογία του.»
-Υπάρχει χρόνος για όλα στη ζωή σου: γυμναστική, οικογένεια, φωτογραφία, ταξίδια. Λείπει κάτι από το πρόγραμμα σου;
«Θα έλεγα πως όχι. Νομίζω πως διαχειρίζομαι τον χρόνο μου αρκετά καλά. Βέβαια, αν η μέρα είχε 3-4 ώρες παραπάνω θα ήταν πολύ καλύτερα! (Γελάει.)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved