Μαρίνα Κοκοτού - Φίλιππος Στράτος: Χωρισμός μετά από 8 χρόνια γάμου
VIP Life

Μαρίνα Κοκοτού - Φίλιππος Στράτος: Χωρισμός μετά από 8 χρόνια γάμου

Το 2006 ο γάμος της Μαρίνας Κοκοτού και του Φίλιππου Στράτου ήταν ένα μεγαλειώδες, φαντασμαγορικό γεγονός.

Οκτώ χρόνια αργότερα και αφού απέκτησαν τρία παιδιά, η ξενοδόχος των πολυτελών καταλυμάτων στην Ελούντα και ο γιος του πρώην προέδρου του ΣΕΒ πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να χαράξει ο καθένας τη δική του αυτόνομη πορεία στη ζωή. Οι δύο πρώην σύζυγοι ήταν ζευγάρι-πρότυπο και ως εκ τούτου «υπεράνω πάσης υποψίας» περί διαζυγίου.
Ατομα από τον κύκλο τους λένε ότι «ήταν πάντα μαζί και αγαπημένοι, αχώριστοι και συμπαραστεκόταν ο ένας στον άλλον. Και μάλιστα σε τέτοιο σημείο ώστε σπάνια κυκλοφορούσαν χωριστά ή μόνοι» σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.
Η Μαρίνα Κοκοτού, κόρη της Ελιάνας και του Σπύρου, ιδιοκτητών των πιο πολυτελών ξενοδοχείων της Ελούντας («Elounda Mare», «Porto Elounda» και «Elounda Peninsula») και ο Φίλιππος Στράτος, γιος του άλλοτε βιομήχανου της Πειραϊκής Πατραϊκής και προέδρου του ΣΕΒ Ιάσονα, ζουν εδώ και έναν μήνα χωριστά. Σύμφωνα με όσα λέγονται, το ζευγάρι χώρισε οριστικά και αμετάκλητα, διατηρώντας όμως καλές σχέσεις.
Η Μαρίνα μαζί με τα τρία τους παιδιά επέλεξε να κρατήσει την οικογενειακή κατοικία στην Πλάκα, ενώ ο Φίλιππος νοίκιασε σπίτι στην ίδια περιοχή προκειμένου να βρίσκεται σε στενή επαφή με τα παιδιά του.
Άνθρωποι του περιβάλλοντός τους κάνουν λόγο για ένα βελούδινο διαζύγιο, που ούτε διενέξεις περιλάμβανε, ούτε οικονομικές διαφορές. «Χώρισαν αθόρυβα, καθώς οι αντιπαραθέσεις είναι τελείως έξω από τη λογική και τη φιλοσοφία ζωής τους ή τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τα πράγματα», ισχυρίζονται άνθρωποι από τον κύκλο τους. «Παρόλο που έχουν επισκεφθεί ήδη δικηγόρο, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες, το διαζύγιο θα είναι πέρα για πέρα συναινετικό», αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές, και προσθέτουν: «Θέλουν να κρατήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις από την κοινή τους ζωή αλλά και να διαφυλάξουν την ηρεμία των παιδιών τους, τα οποία και θέτουν σε απόλυτη προτεραιότητα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved