Μαρία-Ολυμπία: Η εγγονή του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου εντυπωσιάζει
VIP Life

Μαρία-Ολυμπία: Η εγγονή του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου εντυπωσιάζει

Τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της έχει στρέψει η εγγονή του του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία.

Είναι η κόρη του πρωτότοκου γιού του, Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Η «Μπία», όπως την φωνάζουν οι φίλοι της για τα ξένα Μέσα είναι η «πριγκίπισσα» της Ελλάδος παρά το δημοψήφισμα του 1974.
Οι οίκοι μόδας τη συμπεριλαμβάνουν στις επιλεκτικές τους guest lists, οι σχεδιαστές υψηλής ραπτικής την κατατάσσουν στη νέα γενιά των «χρυσών» πελατών τους και τα περιοδικά δεν σταματούν να ασχολούνται μαζί της.
Η Μπία γεννήθηκε στην Αμερική, όμως οι γονείς της ήθελαν να διαθέτει ευρωπαϊκή κουλτούρα και παιδεία. Έτσι, σύντομα μετακόμισαν οικογενειακώς στο Λονδίνο. Το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα σε τέσσερα ζωηρά αγόρια μεγάλωσε σαν μικρή πριγκίπισσα, με χάδια και χατίρια. Λέγεται πως είναι η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά, αλλά και η πιο αγαπημένη του συνοδηγός στις βόλτες με τη βέσπα.
Η Ολυμπία δεν φοίτησε σε κολέγιο της Ελβετίας, αλλά σε ένα εναλλακτικό σχολείο του Λονδίνου, όπου σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της τέχνης. Το καλοκαίρι του 2013 ήταν για τρεις εβδομάδες εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior.
Στο βρετανικό περιοδικό Tatler, μιλώντας για το επαγγελματικό της μέλλον, είπε: «Θέλω να ασχοληθώ με τη μόδα ή τη φωτογραφία. Είμαι δυσλεκτική και γι' αυτό δεν είμαι καλή στα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης, έχω έφεση στα καλλιτεχνικά». Όσο για την Ελλάδα, την επισκέπτεται αρκετά συχνά οικογενειακώς, παρόλο που δεν μιλά άπταιστα τα ελληνικά.
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved