Ο Αντώνης Παπαδημητρίου και η Αφροδίτη Παναγιωτάκου παντρεύτηκαν στην Αίγυπτο
VIP Life

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου και η Αφροδίτη Παναγιωτάκου παντρεύτηκαν στην Αίγυπτο

Στη συλλογή παραμυθιών «Χίλιες και μία νύχτες», που κυκλοφόρησε στην Αίγυπτο τον 18ο αιώνα, οι νύχτες ήταν μόλις πέντε.

Στον γάμο του κ. Αντώνη Παπαδημητρίου (πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση) με την εκλεκτή της καρδιάς του, κ. Αφροδίτη Παναγιωτάκου, που τελέστηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, οι νύχτες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τρεις, αλλά γεμάτες με αυτή την έντονη και γοητευτική εσάνς της χώρας του Νείλου.
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, λένε φίλοι του ζευγαριού, αφού ο κ. Παπαδημητρίου διατηρεί πάντοτε δεσμούς με την Αλεξάνδρεια, μια πόλη άρρηκτα δεμένη με την ιστορία της οικογένειάς του. Τέσσερις δεκαετίες αργότερα, επέλεξε μαζί με την κ. Αφροδίτη Παναγιωτάκου, διευθύντρια Επικοινωνίας & Μarketing στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, να ζήσουν στην Αλεξάνδρεια τις δικές τους «Χίλιες και μία νύχτες», το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παρά τη μυστικότητα που τηρήθηκε γύρω από τη γαμήλια τελετή και τα πάρτι, τα οποία ξεκίνησαν από την Παρασκευή, οι σικ λεπτομέρειες δείχνουν ότι ο κ. Παπαδημητρίου και η δεύτερη σύζυγός του, με καταγωγή από τα Γιάννενα, μαζί με τους περίπου σαράντα καλεσμένους τους, έζησαν ένα ανατολίτικο παραμύθι.
Το Μυστήριο τελέσθηκε στο Πατριαρχείο της Αλεξάνδρειας, με κουμπάρο τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ και νυν πρεσβευτή της Ελλάδας στο Λονδίνο, κ. Κωνσταντίνο Μπίκα.
Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved