Μαρία Ολυμπία: Διακοπές με την οικογένεια και τον αγαπημένο της
VIP Life

Μαρία Ολυμπία: Διακοπές με την οικογένεια και τον αγαπημένο της

Η κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ απόλαυσε με την οικογένεια της και τον αγαπημένο της μοναδικές στιγμές στις Μπαχάμες.


Διασκέδασε κάνοντας βόλτες με τα τζετ σκι και απαθανάτισε τις μοναδικές στιγμές που ζούσε στο παραδεισένιο νησί ανεβάζοντας καθημερινά φωτογραφίες στο instagram.
Η Μαρία-Ολυμπία δεν ήταν μόνη εκεί, καθώς μαζί της ήταν και οι γονείς της, τα αδέλφια της Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος.
Η οικογένεια αφού πέρασε τις γιορτινές ημέρες στην Κοπεγχάγη με τον Κωνσταντίνο και την Αννα-Μαρία, προσκεκλημένη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας συνέχισε τις διακοπές στην αποικιακού στιλ εξοχική κατοικία που διαθέτει στο απαράμιλλης ομορφιάς νησί Χάρμπορ, πριν επιστρέψουν στον μόνιμο τόπο κατοικίας τους στο Λονδίνο.
Μαζί με τη 19χρονη Μαρία-Ολυμπία ήταν και ο αγαπημένος της ο ιταλικής καταγωγής Τζιόρτζιο Μορέλι, με τον οποίο τη συνδέει μία τρυφερή σχέση. Ο γοητευτικός νεαρός είναι γόνος ιταλικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο της μόδας. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών στην Ιταλία, σε ένα από τα ταξίδια εκείνης με την οικογένεια της στη Ρώμη, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Αν και ακόμη κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση αυτή, δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και σε κάθε ευκαιρία απαθανατίζουν τις όμορφες στιγμές που περνούν.
Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved