Στο σκαμνί κατηγορούμενος για… βιασμούς ο γκουρού των  celebrities
VIP Life

Στο σκαμνί κατηγορούμενος για… βιασμούς ο γκουρού των celebrities

Είναι ο άνθρωπος που μύησε τους celebrities παγκοσμίως στην hot yoga. Με πελάτες μεγάλα ονόματα από το Hollywood και όχι μόνο είχε καταφέρει να φτιάξει και ο ίδιος για τον εαυτό του ένα μεγάλο όνομα.

Όλα όμως γκρεμίστηκαν για εκείνον έπειτα από τις καταγγελίες για βιασμούς. Ο 69χρονος Μπίκραμ Χουντούρι βλέπει την παγκόσμια αυτοκρατορία του να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, μετά την έκτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση που κατέθεσε πρώην μαθήτριά του. Ο Μπίκραμ Χουντούρι διαθέτει 720 σχολές Μπίκραμ Γιόγκα σε 220 χώρες ανά τον κόσμο και έχει πελάτες μεταξύ άλλων ονόματα όπως η Μαντόνα, η Ντέμι Μουρ, η Τζένιφερ Ανιστον, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μάρτιν Σιν και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Όλα φαίνονταν ιδανικά, μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών μαθητριών του. Από την άνοιξη του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 πέντε κοπέλες, μικρότερές του κατά 38-46 χρόνια, κατέθεσαν μήνυση εναντίον του για σεξουαλική βία.
Ο Μπίκραμ ωστόσο αρνήθηκε τα πάντα και έδωσε ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες. Ένα από τα θύματα, η Τζιλ Λόουλερ στις αρχές Φεβρουαρίου τον κατηγόρησε ότι τη βίασε το 2010, όταν ήταν μόλις 18 ετών, ενώ παρακολουθούσε μαθήματά του για να γίνει δασκάλα γιόγκα. Οπως λέει, η σεξουαλική κακοποίηση επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved