«Δαίμονες»: Η επιτυχία συνεχίζεται!
Exodos

«Δαίμονες»: Η επιτυχία συνεχίζεται!

Μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου θα παρουσιάζονται στο Παλλάς οι «Δαίμονες» που αποθεώθηκαν από περισσότερους από 44.000 θεατές.

Η περίφημη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα, σε ιστορία-στίχους του Σταύρου Σιδερά, με την εξαιρετική σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη Κακλέα και τη μοναδική Άννα Βίσση στον κεντρικό ρόλο, θα παίζεται στο Παλλάς μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου.

22 χρόνια μετά, οι «Δαίμονες», που παρουσιάζονται ανανεωμένοι στο Παλλάς από τις 22 Μαρτίου, δικαιώνουν απόλυτα τον χαρακτηρισμό τους ως υπερπαραγωγή.
Περισσότερες από 20 εναλλαγές σκηνικών, 250 εντυπωσιακά κοστούμια αλλά και πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα εφέ. Με 24 ηθοποιούς – χορευτές και ορχήστρα 13 μουσικών, το κοινό απολαμβάνει ένα θέαμα που μοιάζει... μαγικό, ενώ τα ευφάνταστα σκηνικά από τον μετρ του είδους Μανόλη Παντελιδάκη μας μεταφέρουν από την εποχή του Μεσαίωνα στη σύγχρονη Νέα Υόρκη.

Μοναδική στην παράσταση είναι η στιγμή που η πρωταγωνίστρια κυριολεκτικά αιωρείται πάνω από τη σκηνή, αποτέλεσμα της μοναδικής τεχνικής και των καταπληκτικών εφέ που δημιούργησε αποκλειστικά για τους «Δαίμονες» η κορυφαία αγγλική εταιρεία δημιουργίας οπτικών εφέ «TWINS FX», με τεράστια εμπειρία και διακρίσεις στο West End.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved