Δράση, περιπέτεια και αγωνία θα σας… καθηλώσουν στον καναπέ!
Exodos

Δράση, περιπέτεια και αγωνία θα σας… καθηλώσουν στον καναπέ!

Ταινία, ποπ κορν, καναπές. Αλήθεια τι ποσοστό δεν αποζητά αυτές τις βραδιές για να ξεκουραστεί και να ταυτόχρονα να νιώσει πως πέρασε το χρόνο του κάνοντας κάτι για τον εαυτό του;

Μια μικρή... πολυτέλεια, τόσο προσιτή και οικεία, πιάνοντας απλώς το τηλεκοντρόλ στο χέρι!
Μπορεί ο Κιάνου Ριβς να έχει μείνει στο υποσυνείδητο όλων για την ερμηνεία του στην τριλογία του «Matrix», όμως αυτός ήταν ο ρόλος που απλώς τον καθιέρωσε στο πάνθεον των αγαπημένων μας ηθοποιών. Με το «John Wick» κάνει το πιο δυνατό comeback της καριέρας του, σε μια ιστορία εκδίκησης κι εξιλέωσης, αφού ενσαρκώνει έναν από τους πιο επικίνδυνους δολοφόνους του υπόκοσμου, που επιστρέφει στην ενεργό δράση επειδή σκότωσαν το σκυλάκι που του είχε κάνει δώρο η αγαπημένη του πριν εκείνη πεθάνει. Δράση, δράση, δράση, και φυσικά αγωνία, σε ένα θρίλερ που θα σας κάνει να κρατήσετε την ανάσα σας και θα ανυπομονείτε να ξαναδείτε τον Κιάνου Ριβς σε ένα ρόλο αντίστοιχου βεληνεκούς.
Ίσως ένα από τα καλύτερα θρίλερ που όταν τελειώσει θα απογοητευτείτε, ακριβώς επειδή ήταν τόσο καλό και θα θέλατε να κρατούσε περισσότερο. Στο «Before I go to sleep», με τον ελληνικό τίτλο «Αμνησία», η Νικόλ Κίντμαν μας θυμίζει για πιο λόγο έγινε ηθοποιός, καθώς υποδύεται το ρόλο που περίμενε όλη της τη ζωή. Δίπλα της οι Κόλιν Φερθ και Μαρκ Στρονγκ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, να μπερδεύουν το θεατή που αγωνιά για τη ζωή της Κίντμαν, η οποία ξυπνάει κάθε μέρα χωρίς να θυμάται την κάθε προηγούμενη εξαιτίας ενός ατυχήματος. Ποιος είναι ο ένοχος για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της πρωταγωνίστριας; Θα αλλάξετε γνώμη εκατό φορές. Πόσες μαντέψατε σωστά;


Κλιντ Ίστγουντ, ο αγαπημένος των «σκληρών» αντρών και όχι άδικα. Έχοντας κερδίσει με την ηθοποιία του πλήθος φανατικών υποστηρικτών, τα τελευταία χρόνια αποδεικνύει περίτρανα πως η σκηνοθετική του ματιά είναι αντάξια των ερμηνειών του. Με το «American Sniper», σε σενάριο του Τζέισον Χολ, ο Κλιντ Ίστγουντ παρέδωσε ένα βιογραφικό, πολεμικό δράμα ως παρακαταθήκη για τις επόμενες σκηνοθετικές απόπειρες αντίστοιχου περιεχομένου. Έσπασε τα ταμεία αφού απέφερε 547,3 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με την ταινία να είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History του Κρις Κάιλ, που θεωρείται -επιβεβαιωμένα- ο φονικότερος ελεύθερος σκοπευτής στην ιστορία του Αμερικανικού Στρατού. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Μπράντλεϊ Κούπερ που υποστήριξε με μεγάλο πάθος το πρότζεκτ, καθώς αγόρασε τα δικαιώματα του βιβλίου και συμμετείχε και στην παραγωγή του φιλμ. Υποψήφια για έξι Όσκαρ, απέσπασε τελικά το βραβείο καλύτερου ηχητικού μοντάζ.

Οσκαρικές ερμηνείες, σκηνοθεσίες και παραγωγές, σε ταινίες που υπόσχονται να μεταδώσουν στο θεατή χολιγουντιανή αίσθηση από τα κανάλια Novacinema. Και μην ξεχνάτε ότι με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορείτε να δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες όποτε εσείς θελήσετε!


«Ο αγγελιοφόρος πρέπει να πεθάνει» ή αγγλιστί «Kill the messenger», το πολιτικό θρίλερ που εξιστορεί τον αγώνα που έδωσε ένας δημοσιογράφος μιας τοπικής εφημερίδας της Καλιφόρνια, στα μέσα της δεκαετίας του '90, όταν βρήκε στοιχεία για τη σχέση της CIA με τη διακίνηση ναρκωτικών και τον εξοπλισμό των ανταρτών Κόντρας της Νικαράγουα. Το ρεπορτάζ του κάνει πάταγο, τον βάζει όμως στο στόχαστρο των μυστικών υπηρεσιών και του ανταγωνιστικού Τύπου. Η ταινία του Μάικλ Κούεστα βασίζεται σε αληθινά πρόσωπα και γεγονότα, συνθέτοντας ένα πολιτικό θρίλερ καταγγελίας, αφού επικεντρώνεται στην υπόθεση του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Γκάρι Γουέμπ, με τον πάντα δυναμικό Τζέρεμι Ρένερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο να μεταφέρει επάξια αυτή τη συγκλονιστική ιστορία.


Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1965 ηγήθηκε μιας επικίνδυνης εκστρατείας με σκοπό την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων ψήφου. Η επική πορεία, που ξεκίνησε από την πόλη Σέλμα μέχρι το Μοντγκόμερι, κορυφώθηκε με τον Πρόεδρο Τζόνσον να υπογράφει το νόμο περί δικαιωμάτων ψήφου. Η ταινία της Άβα Ντιβερνέ «Selma» αφηγείται πώς ο ηγέτης και οραματιστής Μάρτιν Λούθερ Κινγκ άλλαξε για πάντα την ιστορία, ενώ ο Ντέιβιντ Ογιέλοου μας χαρίζει μία σπουδαία ερμηνεία στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενσαρκώνοντας με πειστικότητα τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Έλαβε δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας κερδίζοντας εκείνο του Καλύτερου Τραγουδιού και τέσσερις υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα μεταξύ των οποίων για Καλύτερη Ταινία - Δράμα, κερδίζοντας μία στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού.


Γυναίκα από Χρυσό, «Woman in Gold», ο τίτλος της ταινίας που εξιστορεί τον αληθινό αγώνα μιας εβραίας μετανάστριας ενάντια στην αυστριακή κυβέρνηση, με στόχο την επανάκτηση της οικογενειακής της περιουσίας, που λεηλάτησαν οι Ναζί. Η πάντα ξεχωριστή Έλεν Μίρεν ερμηνεύει την Μαρία Άλτμαν, που μαζί με τον άπειρο αλλά τολμηρό νεαρό της δικηγόρο -αγαπημένος Ράιαν Ρέινολντ- αρχίζουν μια μεγάλη μάχη για να αποδείξουν πως ο δρόμος της δικαιοσύνης είναι δύσβατος αλλά ο μοναδικά σωστός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved