Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει η…
Exodos

Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει η…

Έχει καιρό να παίξει στο θέατρο 20 χρόνια! Ήρθε η ώρα για την επιστροφή της.

« Τον καιρό που μεγάλωνα το παιδί μου είχα προβλήματα, δεν μπορούσα να καταφέρω να είμαι συνεπής, κι εδώ, κι εκεί, οπότε, άρχισα να αραιώνω. Συνέβησαν πάρα πολλά γεγονότα στα προσωπικά μου, πολλές αλλαγές μέσα μου. Αισθανόμουν και συνεχίζω να το αισθάνομαι ότι έχω πάρα πολλά χρόνια στο θέατρο, λόγω του ότι έχω ξεκινήσει από πιτσιρίκι. Έπαιζα στο θέατρο από 7 χρονών. Έφυγα από την Αθήνα και ζω αρκετά χρόνια, μόνιμα, στο χωριό Λυγαριά, στη βόρεια Εύβοια. Ήρθα στην Αθήνα πριν από λίγο καιρό για την παράσταση «Χωρίς όρια», στο θέατρο «Διάχρονο», κάθε Δευτέρα και Τρίτη» τόνισε στο Λοιπόν η Μαίρη Ευαγγέλου.

- Ποια αίσθηση σου δίνει το ότι ανεβαίνεις μετά από τόσα χρόνια στο σανίδι;

«Σαν να ήμουν εδώ και πριν από 5 μέρες, καμία διαφορά. Δεν μου έλειψε καθόλου το θέατρο. Ένα χρόνο τώρα έχει ξαναμπεί στο μυαλό μου να ξαναδούλεψω. Πρόκειται για ένα έργο που παίζεται για πρώτη φορά και είναι του Γιώργου Βασιλειάδη. Όταν το πήρα για να το διαβάσω, μου έκανε «κλικ» το θέμα του.»

-Τι σε παρακίνησε να το κάνεις τώρα;

«Το γεγονός της ηλικίας μου, υποχρεώσει πλέον δεν υπάρχουν, το παιδί μου πια είναι πολύ μεγάλο, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στην προσωπική μου ζωή κι αισθάνομαι μια απίστευτη ηρεμία. Έδωσα περισσότερη βαρύτητα στην προσωπική και την οικογενειακή μου ζωή.»

-Σε δικαίωσε η επιλογή σου;

«Δεν ξέρω και δεν θα μάθω ποτέ αν έκανα κάτι άλλο πώς θα ήταν. Δεν μετανιώνω για το βάρος που θέλησα να δώσω στην προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Δεν θα αφήσω αυτό που είναι προτεραιότητα μου για να κάνω κάτι άλλο. Δεν έχω μετανιώσει. Προσπάθησα για να μη μάθει ο κόσμος πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Ήταν επιλογή ευθύς εξαρχής. Η δημοσιότητα έχει και τα άσχημα της. Ήμουν πολύ νέα τότε και ένα παράπονο που είχα ήταν ότι δεν μπορούσα να πάω να φάω έξω με τον άντρα μου ή με άλλη σχέση. Τα βλέμματα, οι ματιές, ήταν κάτι που μου δημιουργούσε θέμα. Τώρα πια δεν με αναγνωρίζουν οι περισσότεροι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved