Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε από χιλιάδες κοινού  στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside
Exodos

Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε από χιλιάδες κοινού στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside

Ο Σάκης Ρουβάς αποθεώθηκε από χιλιάδες κοινού  στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside με ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα που ξεσηκώνει την καλοκαιρινή διασκέδαση της πόλης.

Ο Σάκης Ρουβάς, επέστρεψε δυναμικά στην παραλία! Το ιστορικό ΑΚΡΩΤΗΡΙ διαμορφώθηκε από την αρχή στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της πόλης και υποδέχθηκε το ESTATE Seaside, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα απογειώνει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα που ξεσήκωσε όλη την Αθήνα με το ρυθμό, το κέφι, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής παρουσίας του Σάκη Ρουβά! Από νωρίς χιλιάδες κοινού κατέκλυσαν την παραλία του Αγίου Κοσμά, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο ESTATE Seaside στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ.

Το εκρηκτικό μουσικό θέαμα εμπλούτισαν ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός, δίνοντας το δικό τους στίγμα. Επίσης, συμμετέχουν ο Alex Economou, η Εύα Τσάχρα και η Μαριάννα Γερασιμίδου ενώ στις μουσικές επιλογές στα decks βρισκόταν ο Dj Yannis Momos. Η χορογράφος Chali Jennings, με το δωδεκαμελές μπαλέτο, πλαισίωσαν εντυπωσιακά το concept του show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved