Ήταν όλοι εκεί στην λαμπερή πρεμιέρα του Ρουβά στο ESTATE Seaside-ΑΚΡΩΤΗΡΙ
Exodos

Ήταν όλοι εκεί στην λαμπερή πρεμιέρα του Ρουβά στο ESTATE Seaside-ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά έγινε πραγματικά χαμός!

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που παραπέμπει σε κοσμοπολίτικο νησί, ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε με την λαμπερή πρεμιέρα του στο κατάμεστο ESTATE Seaside - ΑΚΡΩΤΗΡΙ μπροστά σε 2500 παρευρισκομένους

Σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που παραπέμπει σε κοσμοπολίτικο νησί, ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε με την λαμπερή πρεμιέρα του στο κατάμεστο ESTATE Seaside - ΑΚΡΩΤΗΡΙ μπροστά σε 2500 παρευρισκομένους.

Μετά την τεράστια επιτυχία, στο ESTATE στην Πειραιώς, ο Σάκης Ρουβάς, επιστρέφει δυναμικά στην παραλία. Το ιστορικό ΑΚΡΩΤΗΡΙ έχει διαμορφωθεί από την αρχή στο ωραιότερο καλοκαιρινό club της πόλης, ώστε να υποδεχθεί το ESTATE Seaside, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο κορυφαίος σταρ θα παρουσιάζει ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα που θα απογειώσει τη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Στο εκρηκτικό μουσικό θέαμα συμμετέχουν ο ταλαντούχος Θοδωρής Φέρρης και ο ανερχόμενος Κωνσταντίνος Κουφός, ενώ η χορογράφος Chali Jennings, με το δωδεκαμελές μπαλέτο, πλαισιώνουν εντυπωσιακά το concept του show!

Στο ψηλότερο σημείο του χώρου, με θέα τη θάλασσα και το επιβλητικό stage, βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου, που θα φιλοξενεί για όλο το καλοκαίρι το HAMA Japanese Fusion Restaurant της Γλυφάδας, που θα λειτουργεί επίσης καθημερινά.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν λίγο πιο κάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα με όλα τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του μεγαλύτερου Έλληνα star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved