Όλη η Αθήνα διασκεδάζει με το Σάκη Ρουβά στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside!
Exodos

Όλη η Αθήνα διασκεδάζει με το Σάκη Ρουβά στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ-ESTATE Seaside!

Η παραλία του Άγιου Κοσμά κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από νωρίς κατακλύζεται με χιλιάδες κόσμου που βιώνουν τη μοναδική εμπειρία για την οποία μιλά ήδη όλη η Αθήνα.

Όλοι ανυπομονούν να ανοίξουν οι πόρτες για να μπουν στο πλήρως ανανεωμένο ΑΚΡΩΤΗΡΙ και να οδηγηθούν στους εντυπωσιακούς χώρους του ωραιότερου club, στις privé σουίτες που θυμίζουν καμπάνες εξωτικής παραλίας, στα εντυπωσιακά πέτρινα bars που μαζεύεται πλήθος κόσμου ή σε ένα από τα περιζήτητα τραπέζια του HAMA Japanese Fusion Restaurant.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ξεσηκώνει όλη την Αθήνα με το ρυθμό, το κέφι, την ενέργεια και τη σπάνια δύναμη της σκηνικής του παρουσίας μετατρέποντας το ESTATE Seaside στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ το πιο hot σημείο διασκέδασης!

Ο υπέροχος αισθητικά χώρος που θυμίζει κοσμοπολίτικο νησί και είναι ανοιχτός από πάνω επιτρέποντας σου να απολαύσεις τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, ενώ τραγουδάς και χορεύεις τις μεγαλύτερες επιτυχίες καλύτερου προγράμματος του κορυφαίου Έλληνα σταρ!

Η μοναδική επικοινωνία του Σάκη με το κοινό, η εντυπωσιακή παραγωγή με την επιβλητική σκηνή δεκάδων τετραγωνικών μέτρων και τον υπερσύγχρονο ηχητικό εξοπλισμό, τους δεκάδες φωτορυθμικούς προβολείς, τις εντυπωσιακές LED οθόνες στην πλάτη της σκηνής δύο επιπέδων προσφέρουν ένα υπερθέαμα που σε μεταφέρει σε κλίμα συναυλίας από το πρώτο δευτερόλεπτο βιώνοντας ένα μεγάλο μουσικό party.

Ο Σάκης εμφανίζεται στη σκηνή με μία φαντασμαγορική έναρξη, όπου η χορογράφος Chali Jennings, με το δωδεκαμελές μπαλέτο, φορώντας πρωτοποριακά φορέματα που το κάθε ένα έχει το μισό πρόσωπο του Σάκη και μέσα από μία εντυπωσιακή χορογραφία σχηματίζουν ολόκληρο το πρόσωπο του κορυφαίου Έλληνα σταρ.
Οι χιλιάδες παρευρισκόμενοι ενθουσιασμένοι από το μουσικό υπερθέαμα χειροκροτούν θερμά, τραγουδούν και χορεύουν με τις αγαπημένες επιτυχίες της 25-ετούς κορυφαίας πορείας του Σάκη στο καλύτερο καλοκαιρινό club της Αθήνας.
Ο καταιγισμός στα social media από φωτογραφίες και video είναι πρωτοφανής! Παντού βλέπεις εικόνες από το Σάκη και τον εντυπωσιακό χώρο και χαμογελαστούς ανθρώπους να διασκεδάζουν προβάλλοντας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και την αυθεντική διασκέδαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved