«Κοκομπλόκο» στο Κηποθέατρο Παπάγου!
Exodos

«Κοκομπλόκο» στο Κηποθέατρο Παπάγου!

Η παράσταση που συζητιέται όσο καμία άλλη, το «Κοκομπλόκο» έρχεται αυτή την Παρασκευή 22 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου και σας υπόσχεται γέλιο και διασκέδαση μέχρι το τελευταίο λεπτό. 

Τι συμβαίνει όταν ο Μάνος ο Πάνος, η Άνια, η Μάνια η Βάνια και η Μαρίνα βρίσκονται στη Φολέγανδρο; Ο Μάνος (Αντώνης Κρόμπας) ετοιμάζει ένα ερωτικό διήμερο με την ερωμένη του την Τάνια (Σοφία Μανωλακου) και εχει βάλει στο κόλπο και τον κουμπάρο του τον Πάνο(Νίκος Μουτσινάς). Όταν η γυναίκα του Μάνου, η Μαρίνα(Βασιλική Ανδρίτσου) αποφασίζει να μείνει,τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή.μέσα σε όλα έρχεται και μια ανυποψίαστη μαγείρισσα (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και η κολλητή της Τάνιας η Βάνια (Ματίνα Νικολάου)...ποιος είναι ποιος, είναι μια μεγαααααααλη ιστορία! θεότρελη ανατρεπτική ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς “Κόκο...Μπλόκο” έρχεται να ταράξει τα ήσυχα βράδια του καλοκαιριού σας!

Πρωταγωνιστούν ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ- ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ- ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΤΏΝΗΣ ΚΡΟΜΠΑΣ • ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ • ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με μπαλέτα και... Δελφίνια!!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved