Βασιλική Ανδρίτσου: «Πιστεύω ότι η καλή κωμωδία κερδίζει πάντα το κοινό»
Exodos

Βασιλική Ανδρίτσου: «Πιστεύω ότι η καλή κωμωδία κερδίζει πάντα το κοινό»

Η Βασιλική Ανδρίτσου ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με την θεατρική παράσταση «Κόκο μπλόκο». Χαρίζει στιγμές γέλιου και καταστρώνει τα επαγγελματικά της σχέδια για το χειμώνα.

-H παράσταση «Κόκο… μπλόκο» στη Θεσσαλονίκη από την 1 ως τις 3/9.

«Στη Θεσσαλονίκη έρχομαι αρκετά συχνά με παραστάσεις. Κάθε φορά που είμαι στην πόλη περνάω πολύ ωραία. Το κοινό είναι πολύ καλό, φιλόξενο και θεατρόφιλο» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Πώς πήγε η περιοδεία;

«Έχουμε βασικά ακόμα κάποιους σταθμούς. Ήταν μια πολύ ευτυχισμένη μου στιγμή. Βέβαια, το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που μου έκανε την πρόταση ο Νίκος Μουτσινάς. Η περιοδεία είναι δύσκολη υπόθεση. Όταν, όμως, πας με μια καλή παράσταση και ωραίους συνεργάτες όλα γίνονται εύκολα. Αυτό συνέβη και φέτος.»

-Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεστε με τον Νίκο Μουτσινά.

«Όχι. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε όταν μου έκανε πρόταση για την παράσταση «ΚΤΕΛ». Μετά η σχέση μας δυνάμωσε όταν συνεργαστήκαμε στην τηλεόραση και τώρα που κάνουμε και περιοδεία μαζί έχουμε δεθεί ακόμα περισσότερο»

-Ο κόσμος είναι αλήθεια ότι γελάει τόσο πολύ στην παράστασή σας;

«Ναι, είναι αλήθεια. Γελάει πάρα πολύ. Είναι μια πολύ ωραία κωμωδία, φάρσα. Πιστεύω ότι η καλή κωμωδία κερδίζει πάντα το κοινό»

-Δύσκολη υπόθεση;

«Ναι. Η ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί είναι πολύ λεπτή. Στο έργο θίγεται το θέμα της απιστίας. Τι χρειάζεται μια σχέση/ γάμος για να πετύχει; Θεωρώ ότι χρειάζεται αγάπη και θαυμασμός. Ο άλλος γίνεται οικογένεια σου. Τον αγαπάς έτσι όπως είναι. Οφείλεις να δίνεις χώρο και να έχεις και εσύ τον δικό σου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved