O Φοίβος Δεληβοριάς στο 4o Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές»
Exodos

O Φοίβος Δεληβοριάς στο 4o Φεστιβάλ Βοτανικού «Κάτω από τις γραμμές»

Το Παραδοσιακό Καφενείο Θεσσαλός, ένας χώρος όπου πολύ συχνά φιλοξενούνται μεγάλα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, φέτος προσκαλεί στο Φεστιβάλ τον Φοίβο Δεληβοριά!

Με την πολύ πρόσφατη δουλειά του "Καλλιθέα" αλλά και παλιότερα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε θα μας διηγηθεί τις μικρές ιστορίες του στη σκηνή που θα στηθεί στο πεζόδρομο της Μελενίκου (Εκκλησία Προφήτη Δανιήλ) σε μια συναυλία ανοιχτή στο κοινό το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου!

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου ο Panu Manu, ιδιαίτερα αγαπημένος στο κοινό, μετά την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή των προηγούμενων συμμετοχών του μας υπόσχεται για μια ακόμη φορά δυνατές μουσικές και λόγια υπό την επήρεια πολλών ντεσιμπέλ. Ο Θεσσαλός ανοίγει το Φεστιβάλ όπως κάθε χρόνο με προβολές στην αυλή. Οι δύο πρώτες μέρες λοιπόν φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη και ηθοποιού Μάκη Παπαδημητράτου γνωστού για τις cult και ανεξάρτητες παραγωγές του με τις ταινίες «Κλέφτες» και «Τσίου», Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Και οι δύο ταινίες απέσπασαν βραβεία και πολύ καλές κριτικές ενώ στα χρόνια που πέρασαν εξακολουθούν να είναι το ίδιο φρέσκες και επίκαιρες.

Ο Θεσσαλός κλείνει για φέτος το festival με το δεύτερο μέρος της θεατρικής παράστασης ΔΕ Variète Vo.2. Το «αστικό βαριετέ» του Μάκη Παπαδημητράτου και του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου που σκιαγραφεί με φευγάτο χιούμορ αναγνωρίσιμους τύπους της αθηναϊκής ανθρωπογεωγραφίας, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον περασμένο χειμώνα θα παρουσιαστεί ολόκληρο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ένα ξεκαρδιστικό φινάλε για το Φεστιβάλ Βοτανικού με την υπογραφή του Παραδοσιακού καφενείου Θεσσαλός και guest τον Σπύρο Γραμμένο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved