Ορέστης Τζιόβας: Έχει μάτια μόνο για την Έλενα
Exodos

Ορέστης Τζιόβας: Έχει μάτια μόνο για την Έλενα

Ηταν τον περασμένο Ιούνιο όταν γινόταν γνωστό το ειδύλλιο του ηθοποιού Ορέστη Τζιόβα και της συναδέλφου του Έλενας Μεντζέλου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας «The Spectator - Θεατής» του Θοδωρή Βουρνά, στην οποία ο Ορέστης κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και η Έλενα συμμετείχε στο καστ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Κανείς από τους δύο, ωστόσο, δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα προβάλλοντας την προσωπική ζωή του και ως ζευγάρι έχουν κάνει το παν για να κρατήσουν το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα. Στις ελάχιστες δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους επέλεγαν να είναι πάντοτε ανάμεσα σε μεγάλη παρέα φίλων, ενώ, όταν τους πλησίαζαν φωτογράφοι, έφευγαν διακριτικά προς διαφορετικές κατευθύνσεις... Ακόμα και όταν αποκαλύφθηκε το μυστικό τους, εκείνοι συνέχισαν το κρυφτό από τους παπαράτσι καταφέρνοντας να μην απαθανατιστούν ποτέ μαζί. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα που βρέθηκαν μαζί σε ένα κάλεσμα και συγκεκριμένα στο bar-restaurant «Mayor» για την παράσταση «Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία» σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών.
Ο ηθοποιός θα κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη φιλόδοξη αυτή παράσταση και η Έλενα έχει αναλάβει έναν μικρό, αλλά βασικό ρόλο. Όφειλαν, λοιπόν, να δώσουν το «παρών» και, επειδή γνώριζαν την παρουσία φωτογράφων, φρόντισαν για ακόμη μία φορά να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας. Ο Ορέστης όταν δεν ήταν κοντά ρεπόρτερ σύστηνε την Έλενα ως σύντροφό του γεμάτος καμάρι και φορώντας το πιο λαμπερό του χαμόγελο, όταν όμως τους πλησίαζε κάμερα σφύριζε αδιάφορα... Σε άλλη παρέα καθόταν εκείνος, σε άλλη εκείνη, και μόνο έπειτα από αρκετή ώρα, όταν έσβησαν οι προβολείς, χαλάρωσαν και βρέθηκαν να απολαμβάνουν το ποτό τους μαζί.

Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι που τους ζουν από κοντά επιμένουν ότι ο Ορέστης είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύντροφό του και ότι σπάνια τον έχουν δει τόσο χαρούμενο. Πολύ ερωτευμένη, όμως, φέρεται να είναι και η Έλενα, αφού στο πρόσωπο του αγαπημένου της μοιάζει να έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο. Μπορεί να είναι μικρό το διάστημα που είναι μαζί, αλλά μοιάζουν δεμένοι σαν να γνωρίζονται χρόνια και αυτό είναι κάτι που εντυπωσιάζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.
Τα περισσότερα βράδια τα περνούν μαζί στο σπίτι της ηθοποιού στο Παγκράτι. Τώρα μάλιστα που ξεκινούν και οι πρόβες για την υπερπαραγωγή του «Pantheon», θα βρίσκονται ακόμη περισσότερες ώρες μαζί. Θα πρέπει, ωστόσο, να αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον για τις ανάγκες της παιδικής παράστασης, για την οποία η Έλενα Μεντζέλου βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved