Χατζηνάσιος-Θεοφάνους: Ξεκινάνε εμφανίσεις
Exodos

Χατζηνάσιος-Θεοφάνους: Ξεκινάνε εμφανίσεις

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκινάνε εμφανίσεις στις 14 Οκτωβρίου. 

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα, 10 φωνές και μια 10μελής ορχήστρα σε μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, σ΄ έναν ατμοσφαιρικό, ειδικά διαμορφωμένο, πανέμορφο χώρο, το Baraonda music hall.

Η συνάντηση των δυο δημιουργών έχει άρωμα... ζωής, αφού έχουν στις αποσκευές τους τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν πολύ αλλά και επιτυχίες του σήμερα.

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανακίδη.
Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από το πιάνο του ο καθένας, θα πατήσει τα πλήκτρα για να αφηγηθεί με τα τραγούδια του, πως... Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Μέχρι τη στιγμή που οι δυό τους, ο ένας απέναντι στον άλλον, καθισμένοι στο πιάνο πάντα, αφήνονται στο παιχνίδι της συνύπαρξης και των αντιθέσεων, απογειώνοντας τον κόσμο μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved