Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στο θέατρο Αθηνά
Exodos

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στο θέατρο Αθηνά

Το gossip-tv.gr σας στέλνει θέατρο. Για δεύτερη σεζόν η θεατρική παράσταση, παραγωγής Δημήτρη Μαροσούλη και Θοδωρή Μαροσούλη, «Ένα εξοχικό παρακαλώ» παίζεται και πάλι στο θέατρο Αθηνά από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου και έχει ήδη «σπάσει» ταμεία.

Εφτά χαρακτήρες βρίσκονται το ίδιο Σαββατοκύριακο στο ίδιο εξοχικό και διεκδικούν τον έρωτα την ευτυχία, μια βαλίτσα με τετρακόσια χιλιάρικα, μια μπότα Λουμπουτάν κι ένα σπίτι. Ποιός θα πάρει αυτό που θέλει, ποιός θα πάρει αυτό που του αξίζει και ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Ποιος έκανε τη ληστεία; Ποιός θα φύγει με τα λεφτά, ποιός με το σπίτι και ποιος με τον αληθινό έρωτα;

Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριος Αθανασίου, Κώστας Αποστολάκης, Άρης Τσάπης, Κωνσταντίνα Κομμάτα και Σπύρος Πούλης. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Φειδάς και την σκηνοθεσία ο Βασίλης Θωμόπουλος.

O διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσω facebook, μπείτε και κερδίστε δύο (2) διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ». Οι δυο νικητές που θα κερδίσουν τις διπλές προσκλήσεις θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις για την Πέμπτη 27/10/2016 στις 21:15μ.μ και για την Παρασκευή 28/10/2016 στις 21:15μ.μ.

Δείτε τους όρους χρήσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved